صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

فوت خوش طعم شدن کوکوي ذرت و گشنيز

براي خوب شدن اين غذا آب پياز حتما کاملا گرفته بشه ، در غير اينصورت کتلت در آخر خمير ميمونه و طعم خوبي نميده.

کد خبر: 3033

ايران کوک/ براي خوب شدن اين غذا آب پياز حتما کاملا گرفته بشه ، در غير اينصورت کتلت در آخر خمير ميمونه و طعم خوبي نميده.
چي لازم داريم؟
ذرت 1 ليوان
تخم گشنيز 1 قاشق چايخوري
گشنيز خرد شده 1 ليوان
آرد 3 قاشق غذاخوري
پياز رنده شده 1 عدد
زيره 1/2 قاشق چايخوري
تخم مرغ 1 عدد
آب 7 قاشق غذاخوري
سس سويا 1 قاشق غذاخوري(اختياري)
نمک و فلفل مقدار لازم
چطوري بپزيم؟
ابتدا تخم گشنيز ، آرد ، زيره ، نمک ، فلفل و ادويه رو با هم مخلوط ميکنيم.
تخم مرغ و سس سويا و آب رو هم به مواد اضافه ميکنيم و خيلي خوب هم ميزنيم بعد ذرت و پياز و گشنيز رو هم اضافه ميکنيم و خوب هم ميزنيم.
1 ساعتي ميگذاريم داخل يخچال بمونه تا کاملا طعم ها در هم مخلوط بشن بعد هم سرخ ميکنيم و نوش جون.

نظرات بینندگان

ارسال نظر