صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

غذاي اصلي/ اشکنه تخم مرغ و شنبليله

غذاي اصلي/ اشکنه تخم مرغ و شنبليله

کد خبر: 3009

سوران/ اشکنه يک غذاي سنتي و بسيار ساده است. اين غذا به خاطر داشتن موادي چون سيب‌زميني که داراي بافت غذايي بالا و نشاسته است، پياز به دليل خاصيت ميکروب‌زدايي، شنبليه با طبع گرم و تخم‌مرغ که سرشار از کلسيم و آهن است فوق‌العاده مقوي مي‌باشد.
آماده سازي: 5 دقيقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 5 دقيقه
چي لازم داريم؟
براي 2 نفر
پياز پياز 2عدد
شنبليله 2قاشق غذاخوري
نمک به ميزان لازم
فلفل به ميزان لازم
زردچوبه به ميزان لازم
روغن به ميزان لازم
سيب زميني سيب زميني 200گرم


چطوري بپزيم؟
ابتدا پياز را خرد کرده و آن را با روغن داغ سرخ ميکنيم. سپس شنبليله ساطوري شده، نمک، فلفل و زردچوبه را ريخته يک تا دو دقيقه هم مي‌زنيم.سيب‌زميني را به قطعات دلخواه برش داده و در قابلمه مي‌ريزيم و بعد سه ليوان آب اضافه کرده و مي‌گذاريم بجوشد تا سيب‌زميني بپزد. پس از پخت کامل تخم‌مرغ را در ظرفي شکسته کمي هم زده و بعد روي اشکنه ريخته و چند بار هم مي‌زنيم. وقتي تخم‌مرغ‌‌ها بسته شد،غذا را آماده سرو ميکنيم.
نکات:
1)اگر دوست نداريد تخم مرغ در غذايتان حالت تکه اي داشته باشد ابتدا آن را بسيار خوب بزنيد و بعد به محض اضافه کردن مرتبا هم بزنيد تا غذا بپزد.
2)بهتر است کمي زعفران به تخم مرغ اضافه کرده و بعد آن را به غذا اضافه کنيد.
3)ميتوانيد 1قاشق آرد سيب زميني يا آرد گندم هم به غذا اضافه کنيد تا غذايتان قوام بيشتري پيدا کند.
4)اين غذا را با شنبليله خشک هم ميتوانيد طبخ کنيد.

نظرات بینندگان

ارسال نظر