صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

شيريني ها/ روش تهيه شيريني ميکادوي خوشمزه به سبک مجلسي

در اين تزيين از پودر نارگيل ، ترافل رنگي و شکلات تخته اي استفاده شده. چي لازم داريم؟ آرد نخودچي 200 گرم (من 100 گرم آرد نخودچي و 100 گرم آرد سفيد ريختم) روغن جامد : حدود يک ليوان پودر قند :‌ 150 گرم پودر کاکائو :‌ 2 قاشق غذاخوري پودر هل و دارچين : مقداري نان ميکادو : 2 عدد

کد خبر: 2975

شف ترنم/ در اين تزيين از پودر نارگيل ، ترافل رنگي و شکلات تخته اي استفاده شده.
چي لازم داريم؟
آرد نخودچي 200 گرم (من 100 گرم آرد نخودچي و 100 گرم آرد سفيد ريختم)
روغن جامد : حدود يک ليوان
پودر قند :‌ 150 گرم
پودر کاکائو :‌ 2 قاشق غذاخوري
پودر هل و دارچين : مقداري
نان ميکادو : 2 عدد
چطوري درست ميشه؟
آرد را الک کنيد و با حرارت ملايم حدود 10 دقيقه تفت بديد .
روغن را کم کم اضافه کنيد . (روغن را يکباره اضافه نکنيد . مخلوط به دست اومده بايد کمي از ماست شل تر باشه .) .
حالا پودر قند رو اضافه کنيد و مرتب هم بزنيد که ته نگيره .
دارچين و پودر هل و کاکائو را هم اضافه کنيد و هم بزنيد .
5 دقيقه روي حرارت ملايم هم بزنيد و مايع را از رو حرارت برداريد .
نان ميکادو ها رو نصف کنيد .
از مواد روي اولين نون بماليد .
نون بعدي ميکادو را روي نون اول قرار بديد و با دست کمي فشار بديد تا نونا خوب به هم چسبيده بشه .
تا چهارمين نون همينجوري تکرار کنيد .
روي شيريني ميکادو رو با هر چي دلتون خواست تزيين کنيد ...در اين تزيين از پودر نارگيل ، ترافل رنگي و شکلات تخته اي استفاده شده.
نکته :
1- سعي کنيد از قابلمه چدن يا تفلون استفاده کنيد که گرما رو بيشتر نگه مي داره و موادتون گرم بمونه .
2- سرعت عمل داشته باشيد .
3- اگه مواد ميکادو سرد شد يه کم روغن بهش بزنيد و روي حرارت بزاريد تا شل بشه .
4- ميتونيد مواد ميکادو رو روي شعله کم گاز يا روي بخاري بزاريد تا نبنده .

نظرات بینندگان

ارسال نظر