صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

غذاي اصلي/ مرباي به صبحانه اي با خواص باور نکردني

به را چهارقاچ ميکنيم هسته ، پوست و قسمتهاي سفت آن را ميگيريم و مانند قاچ هاي پرتقال برش مي زنيم سپس آن را به قطعات کوچکتر خرد ميکنيم در قابلمه ريخته و آب اضافه مي نماييم بحدي که کمي روي به را بگيرد درِ ظرف را ميگذاريم و روي حرارت ملايم قرار ميدهيم تا به کمي پخته ولي زياد له نشود بعد شکر و هل را اضافه مي نماييم بعد از ۳ تا ۴ ساعت که مرباي به خوشرنگ و شربت آن غليظ شد آبليمو به آن اضافه کرده و بعد از چند جوش از روي حرارت بر ميداريم.

کد خبر: 2954

چي بخوريم/ کيا بخورن؟ ميوه به داراي مقدار زيادي فيبر غذايي، پتاسيم ، قند و ويتامين C مي باشد. اين ميوه فاقد چربي است.
فوايد خوردن به:
اثرات مثبت بر فکر و ذهن ، تجديد و احياي روحيه، خوشحال بودن، از بين برنده افسردگي ناشي از انواع سردردها، تقويت کننده قلب، کبد و معده، مفيد براي زخم معده، تحريک کننده اشتها، نرم کننده سينه، ادرارآور، کمک به هضم غذا، جلوگيري از التهاب پلک و استراحت چشمان خسته ؛ به اين طريق که چند قاچ به تازه را روي محل درد قرار دهيد. از بين برنده بوي بد دهان، مفيد براي کاهش وزن، به دليل دارا بودن مقدار زيادي فيبر. اگر شما قصد افزايش وزن داريد، ميوه به را مصرف نکنيد. ضد سرطان به علت آنکه اين ميوه داراي آنتي اکسيدان مي باشد.، کمک به پايين آوردن کلسترول خون، کمک به پايين آوردن فشار خون، به خاطر دارا بودن پتاسيم،کاهش خطرات بيماري هاي قلبي، به خاطر دارا بودن ويتامين C ، تحقيقات نشان داده است که ميوه به ممکن است خاصيت ضد ويروسي نيز داشته باشند.
چي لازم داريم؟
به - 3 کيلو
شکر - 2 تا 2/5 کيلو
آب ليمو - نصف استکان
دانه هل - 1 قاشق سوپخوري
چطوري درست ميشه؟
به را چهارقاچ ميکنيم هسته ، پوست و قسمتهاي سفت آن را ميگيريم و مانند قاچ هاي پرتقال برش مي زنيم سپس آن را به قطعات کوچکتر خرد ميکنيم در قابلمه ريخته و آب اضافه مي نماييم بحدي که کمي روي به را بگيرد درِ ظرف را ميگذاريم و روي حرارت ملايم قرار ميدهيم تا به کمي پخته ولي زياد له نشود بعد شکر و هل را اضافه مي نماييم بعد از ۳ تا ۴ ساعت که مرباي به خوشرنگ و شربت آن غليظ شد آبليمو به آن اضافه کرده و بعد از چند جوش از روي حرارت بر ميداريم.
نکته :
مرباي به را در ديگ مسي که تازه سفيد کرده ايم درست نماييم خوشرنگ تر ميشود.
درِ ظرفِ مربا در مدت طبخ بايد بسته و حرارت ملايم باشد تا مربا خوشرنگ شود اگر رنگ مربا کاملاً قرمز شد ولي شربت رقيق بود در مرباي به را برداشته و حرارت را تند ميکنيم تا شربت غليظ شود.دانه هاي هل را نکوبيده استفاده مي نماييم.

نظرات بینندگان

ارسال نظر