صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

غذاي اصلي/ ته چين مرغ شيرازي غذايي با اصل و نصب

مرغها را تکه کرده و در کمي زعفران و نمک غلطانده و در تابه به همراه پياز تفت مي دهيم و مرغها را اضافه ميکنيم تا سرخ شوند. سپس نصف استکان آب و زعفران را با نمک مخطول کرده و يک عدد پرتقال را آب گرفته داخل مرغ مي گذاريم تا کاملا پخته شود.

کد خبر: 2871

چي لازم دارم:

برنج آبکش شده 3 پيمانه
تخم مرغ فقط زرده 5 عدد
ماست يک ليوان
زعفران دم کرده به ميزان لازم
روغن مايع، نمک و فلفل به ميزان لازم
مرغ يک کيلو
پياز يک عدد
چطوري بپزم:
مرغها را تکه کرده و در کمي زعفران و نمک غلطانده و در تابه به همراه پياز تفت مي دهيم و مرغها را اضافه ميکنيم تا سرخ شوند. سپس نصف استکان آب و زعفران را با نمک مخطول کرده و يک عدد پرتقال را آب گرفته داخل مرغ مي گذاريم تا کاملا پخته شود.
برنج را آبکش کرده و زرده هاي تخم مرغ را با کمي روغن مي زنيم و سپس ماست را اضافه مي کنيم و به اين مخلوط برنج را کم کم اضافه مي کنيم. زعفران را هم به اين مواد اضافه کرده و آرام مخلوط مي کنيم که برنج له نشود.
بهتر اين است که مخلوط را دو يا سه ساعت در يخچال نگه داريم زيرا برنج کاملا عطر زعفران را به خودش مي گيرد و به اصطلاح جا مي افتد. سپس ته تابه را کاملا چرب کرده و نصف مواد را مي ريزيم و بادمجان سرخ شده را تکه مي کنيم و روي برنج مي گذاريم و بقيه برنج را روي اينها مي ريزيم و مي گذاريم با شعله مناسب دم بکشد. اگر روغن کم باشد خمير مي شود و نبايد شعله زياد باشد که ماست باعث سوختن ته ديگ مي شود. اين روش مرغ جداگانه کنار ته چين سرو مي شود.
از مغز پسته و بادام و زرشک براي تزيين ته چين استفاده مي شود و مرغ با سس پرتقال غليظ شده سرو مي شود.

نظرات بینندگان

ارسال نظر