صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

غذاي اصلي/ خوراک مرغ با طعمي متفاوت تر از هميشه

اين مخلوط را براي 4 عدد قالب پاي با گنجايش يک پيمانه تقسيم کنيد. 7- خمير را با اين دستور آماده کنيد: 4 تکه از رول خمير را ببريد به طوريکه کمي از دهانه قالب ها بزرگتر باشند. به دهانه قالب ها کمي آب بزنيد و خمير را روي آن ها قرار دهيد. مواد را داخل قالب بريزيد، لبه‌هاي خمير را روي قالب برگردانيد و کمي لبه‌ها را فشار دهيد تا خمير روي آن ها محکم شود. 8- در مرکز خمير با چاقو يک ضربدر ببريد و روي خمير را با قلموي آشپزي از تخم مرغ همزده شده بماليد.

کد خبر: 2842

چاشنيک/ چي لازم دارم:
فيله مرغ : 500 گرم
قارچ : 250 گرم
ژامبون گوشت : 170 گرم
خامه : يک پيمانه
تخم مرغ : يک عدد
خمير پاي : يک رول
روغن زيتون : 2 قاشق مرباخوري
آويشن : يک قاشق مرباخوري
خردل : 2 قاشق چايخوري
چطور بپزم:
1- فيله مرغ را به قطعات 3 سانتي متري خرد کنيد.
2- فر را با دماي 110 درجه سانتيگراد گرم کنيد.
3- در يک تابه بزرگ نچسب روي شعله متوسط روغن را گرم کنيد. مرغ‌ها را در چند نوبت به مدت 3 الي 4 دقيقه يا تا زماني که پخته شوند در آن سرخ کنيد و بعد آن ها را به بشقابي منتقل کنيد.
4- شعله را زياد کنيد. قارچ ورقه شده و ژامبون خردشده را همان تابه بريزيد و تقريباً به مدت 3 دقيقه آن ها را تفت دهد.
5- مرغ ها را اضافه کنيد و بعد خامه ، خردل و آويشن را اضافه کنيد و غذا را هم بزنيد تا تمام مواد با هم مخلوط شوند.
6- اين مخلوط را براي 4 عدد قالب پاي با گنجايش يک پيمانه تقسيم کنيد.
7- خمير را با اين دستور آماده کنيد: 4 تکه از رول خمير را ببريد به طوريکه کمي از دهانه قالب ها بزرگتر باشند. به دهانه قالب ها کمي آب بزنيد و خمير را روي آن ها قرار دهيد. مواد را داخل قالب بريزيد، لبه‌هاي خمير را روي قالب برگردانيد و کمي لبه‌ها را فشار دهيد تا خمير روي آن ها محکم شود.
8- در مرکز خمير با چاقو يک ضربدر ببريد و روي خمير را با قلموي آشپزي از تخم مرغ همزده شده بماليد.
9- قالب‌ها را روي سيني فر قرار دهيد. آن ها را به مدت 50 دقيقه يا تا وقتي که سطح خمير طلايي شود و پف کند بپزيد.

نظرات بینندگان

ارسال نظر