صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

غذاي ملل/ استيک به سبک برزيلي

فيله گوساله 600 گرم روغن زيتون 8 قاشق غذاخوري آب ليمو ترش يک پيمانه قارچ 250 گرم کره 50 گرم سس خردل 4 قاشق چايي خوري پودر سير 2 قاشق چايي خوري پيازچه به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار لازم

کد خبر: 2809

آشپزکده/ چي لازم دارم:
فيله گوساله 600 گرم
روغن زيتون 8 قاشق غذاخوري
آب ليمو ترش يک پيمانه
قارچ 250 گرم
کره 50 گرم
سس خردل 4 قاشق چايي خوري
پودر سير 2 قاشق چايي خوري
پيازچه به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم

چطور بپزم:
فيله گوساله را از عرض به دو قسمت برش داده و هر برش را با کف دست روي سطح کار فشار مي دهيم تا کمي صاف شود و سپس فلفل را روي آن آسياب کرده و بعد از نيم ساعت روغن زيتون مي زنيم گوشت را به مدت 6 ساعت در اين سس مي خوابانيم سپس استيک ها را گريل مي کنيم در صورت نبودن گريل در تابه چدني روغن ريخته و استيک را سرخ مي کنيم مدت زمان لازم 7 دقيقه هست قارچ هاي تکه شده را با روغن و کره تفت مي دهيم و سپس آبليمو نمک و فلفل و پودر سير را اضافه کرده و پس از تفت خوردن به آن سس خردل بزنيد و در کنار استيک همراه با پيازچه سرو کنيد.

نظرات بینندگان

ارسال نظر