صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

شيريني ها/ نان برنجي خوشمزه با طعمي از خاطره‌ها

کد خبر: 2802

چاشنيک/ چي لازم دارم:
آرد برنج : نيم کيلوگرم
شکر : 200 گرم
تخم مرغ : يک عدد
کره يا روغن کرمانشاهي : 200 گرم
گلاب : نصف فنجان قهوه خوري
زعفران آب شده : يک قاشق مرباخوري
خرفه يا سياه دانه : به ميزان لازم


چطور بپزم:
1- آرد برنج را الک کنيد. آرد را با روغن مخلوط کنيد و کمي آن را ورز دهيد تا روغن در آرد حل شود.
2- شکر را در نصف ليوان آب حل کنيد و روي حرارت قرار دهيد تا بi صورت شربت درآيد. بعد از سرد شدن شربت، آن را به آرد اضافه کنيد.
3- تخم مرغ را به همراه زعفران و گلاب به مخلوط آرد اضافه کنيد و خمير را ورز دهيد. خمير را مدت 5 ساعت در جاي مناسبي با دماي معتدل قرار دهيد و روي آن را با پارچه تميزي بپوشانيد.
4- خمير را نبايد در يخچال بگذاريد، ولي نبايد در گرما هم نگه داريد. بعد از 5 ساعت آن را مجددا کمي ورز دهيد و از خمير، تکه هايي به صورت گردو درست کنيد و در کف دست کمي پهن کنيد.
5- چند دانه خرفه (سياه دانه) روي شيريني‌ها بريزيد و در سيني فر بچينيد. سيني حاوي شيريني‌ها را در طبقه وسط فري که از قبل روشن کرده‌ايد و دماي آن 170 درجه است، براي 20 دقيقه تا نيم ساعت قرار دهيد.

نظرات بینندگان

ارسال نظر