صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

شيريني ها/ نوقاي تبريزي را در شهر خود بپزيد

کد خبر: 2799

چاشنيک/ چي لازم دارم:
نان ميکادو : 2 ورق
شکر : 450 گرم
گلوکز مايع : 250 ميلي ليتر
عسل يا شيره : 125 ميلي ليتر
وانيل : يک هشتم قاشق چايخوري
سفيده تخم مرغ : 2 عدد
کره نرم : 75 گرم
فندق بدون پوست و پسته : 250 گرم
چه جوري درست ميشه:
1- قالب مستطيل شکل 20×30 سانتي متري را چرب کنيد و يک ورق از نان ميکادو را کف قالب قرار دهيد و کنار بگذاريد.
2- شکر، گلوکز مايع، شيره يا عسل را در ظرفي بريزيد روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شکر حل شود.
3- بعد از آن حرارت را کمي بالا ببريد تا مواد جوش آيد. اين مواد بايد حدود 5 دقيقه بدون اينکه هم بخورد بجوشد تا زماني که درجه حرارت سنج، عدد 130 درجه سانتي گراد را نشان دهد.
4- قبل از اينکه مايع کاملا آماده شود، سفيده تخم مرغ را با همزن برقي بزنيد تا فرم بگيرد. سپس شيره آماده را از روي حرارت برداريد و به صورت يک نوار باريک به آرامي به سفيده اضافه کنيد. همچنان با همزن به زدن ادامه دهيد تا شيره کاملا جذب شده و مواد غليظ شود؛ به طوري که شکل خود را حفظ کند.
5- بعد از جذب شيره با سفيده، کره نرم شده را اضافه کنيد و در نهايت فندق و پسته را مخلوط کنيد و در قالب آماده بريزيد. با سرعت مواد را با کاردک چرب داخل قالب، پهن کنيد. تکه ديگر نان ميکادو را روي مواد قرار دهيد کاملا فشار دهيد تا نان به مواد بچسبد.
6- قالب را در دماي محيط قرار دهيد تا نوقا کاملا خنک شود. سپس شيريني را با استفاده از يک چاقوي چرب برش دهيد و در ظرف بچينيد.

نظرات بینندگان

ارسال نظر