صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

کباب شانديز يا شيشليک بره براي شام

کد خبر: 279

سفره خونه/ چي لازم داريم؟
راسته استخواندار گوسفند پاک کرده 1 کيلو
ماست 1 قاشق غذاخوري
زعفران 2 تا 3 قاشق غذاخوري
آب پياز يک استکان
روغن 1 قاشق غذاخوري
فلفل سياه به مقدار لازم
چطوري بپزيم؟
پياز را رنده کرده و آن آنرا جدا ميکنيم . زعفران را دم ميکنيم . گوشت را روي تخته قرار دهيد و تيغه کارد را به حالت افقي گرفته و راسته را به لايه هاي دنده دار برش ميدهيم . سپس ماست را کاملا هم زده و با آب پياز و زعفران دم کرده و فلفل سياه مخلوط کرده و کباب را با اين سس ماريناد مزه دار مي کنيم .
بعد گوشت را به سيخ ميکشيم و آنها روي آتش ملايم منقل کباب مي کنيم و با سس کره و آبليمو و زعفران و نمک و فلفل آغشته کرده و بعد سرو ميکنيم

نظرات بینندگان

ارسال نظر