صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

غذاهاي خانگي که خود عامل بيماري مي‌شوند

کد خبر: 2661

باشگاه خبرنگاران/ غذاهاي خانگي در صورت عدم رعايت نکات ايمني در هنگام پخت خود مي‌توانند عامل بيماري شوند.
کار‌شناسان هشدار ميدهند تنها خوردن غذاهاي خانگي نمي‌تواند صد درصد مانع از ابتلاي افراد به سکته مغزي و بيماري‌هاي قلبي شود.
گفتني است، کار‌شناسان دانشگاه شيکاگو با تجزيه و تحليل عادات غذايي هزار نفر از زنان سالمند دريافته‌اند، زنان خانه دار به‌دليل وقت بيشتري که صرف تهيه غذاي خانگي مي‌کنند ادويه و روغن بيشتري به آن اضافه مي‌کنند که مي‌تواند در درازمدت باعث انواع بيماري‌هاي غير واگير در افراد شود.
کار‌شناسان توصيه مي‌کنند، بانوان در هنگام پخت غذاي خانگي از ادويه، روغن چاشني در حد مجاز استفاده کنند.

نظرات بینندگان

ارسال نظر