صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

شيريني ها/ چگونه بدون بيکينگ‌پودر کيک اسفنجي درست کنيم؟!

حورا/ چي لازم دارم: آرد سفيد/ 1 پيمانه شکر/ ۱ پيمانه تخم مرغ/ ۵عدد (زرده و سفيده جدا شود) وانيل/ نصف قاشق چاي خوري ***

کد خبر: 243

حورا/ چي لازم دارم:
آرد سفيد/ 1 پيمانه
شکر/ ۱ پيمانه
تخم مرغ/ ۵عدد (زرده و سفيده جدا شود)
وانيل/ نصف قاشق چاي خوري
***

آماده سازي مواد اوليه و ابزار براي تهيه کيک اسفنجي بدون بيکينگ‌پودر
1- قالبي با ارتفاع 23 سانتي‌متر انتخاب و آن را چرب کنيد. در صورت تمايل کاغذ روغني در ظرف قرار دهيد و آن را نيز چرب کنيد.
2- سيني فر را در طبقه وسط قرار داده، سپس آن را با دماي 175 درجه روشن کنيد تا گرم شود.
3- آرد را 2 بار از الک رد کنيد تا خوب باز شود.
4- زرده و سفيده تخم‌مرغ‌ها را جدا کنيد.

***
چطور درست کنيم:
1- در يک کاسه گود زرده را به مدت 1 دقيقه با همزن برقي بزنيد و سپس نصف شکر را به آن اضافه کنيد و 5 دقيقه هم بزنيد تا کرم رنگ شود.سپس وانيل را اضافه کنيد و يک دور هم بزنيد.
2- سفيده را تا زماني که کف کند هم بزنيد. سپس نصف باقي مانده شکر را مخلوط کنيد. در اين قسمت کار، دور همزن را تند کنيد و تا زماني که مخلوط کف کند و با برگرداندن کاسه تکان نخورد هم بزنيد.

* دقت کنيد! اگر سفيد بيش از حد سفت شود کيک خشک مي‌شود.

3- با ليسک يا کفگير به آرامي يک سوم (3/1) سفيده و نصف(2/1) آرد را با زرده به صورت دوراني و به سرعت مخلوط کنيد. سپس يک سوم (3/1) سفيده و نصف(2/1) باقي مانده آرد را مخلوط کنيد و در پايان يک سوم (3/1) باقي مانده سفيده را اضافه کنيد و خوب هم بزنيد.

*توجه کنيد! کيک اسفنجي خانگي بدون بيکينگ‌پودر تهيه مي‌شود و پف کيک بوسيله ميزان سفتي سفيده تخم‌مرغ است. بنابراين دقت کنيد پف سفيده از بين نرود.

4- مواد کيک را در قالب برزيد و در رديف وسط فر به مدت 25 دقيقه قرار دهيد.

* به خاطر داشته باشيد! براي پخت اين نوع کيک

* براي سنجش پخت کيک، کافي است از يک خلال دندان يا سيخ چوبي استفاده کنيد. اگر به سيخي که در وسط کيک فرو مي‌کنيد چيزي چسبيد يعني هنوز براي پخت کامل زمان بيشتري نياز دارد.

* بهتر است براي تزيين کيک، آن را در ظرف در بسته قرار داده و يک روز در يخچال نگه داريد

نظرات بینندگان

ارسال نظر