صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

غذاي اصلي/ خوراک گوشت با سس پرتقال و پلو نهاري مخصوص روز جمعه

کد خبر: 2332

آريا/ آماده سازي: 15 دقيقه
مدت انتظار: 15 دقيقه
مجموعاً: 30 دقيقه
چي لازم دارم:
پوست پرتقال (رنده شده) پوست يک پرتقال
آب پرتقال 1/2 فنجان
شکر قهوه اي 50 گرم
سرکه برنج 2 قاشق غذاخوري
سس سويا 2 قاشق غذاخوري
سس فلفل 2 قاشق چاي خوري
زنجبيل (رنده شده) 2 قاشق چاي خوري
آرد ذرت 2 قاشق چاي خوري
روغن کانولا به مقدار لازم
گوشت گاو 680 گرم
برنج پخته براي 4 نفر
پيازچه (خرد شده براي تزئين) 3 تا 4 عدد
گوشت گاو (گوشت استيکي نازک ورقه شده و روي آن نمک و فلفل پاشيده شده)

چطور بپزم:
داخل يک کاسه متوسط، پوست پرتقال رنده شده، آب پرتقال، شکر قهوه اي، سرکه، سس سويا، سس فلفل، زنجبيل و آرد ذرت را با يکديگر مخلوط کنيد تا ترکيب شوند و کنار بگذاريد.
روغن را داخل يک قابلمه بزرگ بريزيد و روي حرارت متوسط قرار دهيد تا گرم شود. گوشت را در دو دسته بپزيد تا اينکه مجبور نشويد آنها را هم بزنيد. هر طرف هر دسته از گوشت ها را به مدت يک دقيقه تفت دهيد و بعد به مدت 2 دقيقه ديگر به پختن ادامه دهيد تا گوشت قهوه اي شود. گوشت هاي پخته را به کاسه انتقال دهيد و روي آن را بپوشانيد باقيمانده گوشت ها را به همين صورت بپزيد و به کاسه انتقال دهيد.
سس پرتقال آماده شده را سريع هم بزنيد و به يک قابلمه بزرگ انتقال دهيد. سس را روي حرارت متوسط قرار دهيد و به مدت 2 الي 3 دقيقه بپزيد تا غليظ شود.
گوشت ها و آب آنها را به قابلمه سس اضافه کنيد و هم بزنيد تا گوشت ها به سس آغشته شوند. گوشت ها را روي برنج هاي پخته قرار دهيد و روي آن را با پيازچه تزئين و سرو کنيد.

نظرات بینندگان

ارسال نظر