صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

تغذيه/ دوست‎داران گوشت قرمز منتظر ديابت باشند

همچنين مشخص شد اين خطر با جايگزين کردن مغز‌ها، گوشت سفيد، لبنيات کم چرب و پروتئين‌هاي گياهي از جمله حبوبات کاهش مي‌يابد. اين نتايج در طي ۲۸ سال و با بررسي پرسشنامه‌هايي به دست آمده است که توسط بيش از ۲۰۴ هزار پرستار و متخصص بهداشت در آمريکا تکميل شده‌اند.

کد خبر: 2313

ايسنا/ محققان آمريکايي دريافتند مصرف زياد گوشت‌هاي فرآوري شده از جمله سوسيس و کالباس و به طور کلي فست فود‌ها به طور قابل توجهي خطر ابتلا به ديابت نوع دو را افزايش مي‌دهد.
بر اساس اين تحقيقات، خوردن روزانه ۵۰ گرم گوشت قرمز فرآوري شده تا ميزان ۵۱ درصد خطر ابتلا به ديابت را افزايش مي‌دهد.
همچنين مشخص شد اين خطر با جايگزين کردن مغز‌ها، گوشت سفيد، لبنيات کم چرب و پروتئين‌هاي گياهي از جمله حبوبات کاهش مي‌يابد. اين نتايج در طي ۲۸ سال و با بررسي پرسشنامه‌هايي به دست آمده است که توسط بيش از ۲۰۴ هزار پرستار و متخصص بهداشت در آمريکا تکميل شده‌اند.
اين تحقيق توسط محققان دانشکده بهداشت عمومي دانشگاه هاروارد انجام شده و در مجله تغذيه آمريکا به چاپ رسيده است

نظرات بینندگان

ارسال نظر