صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

ميز اردور/ طرز تهيه بادمجان کبابي با پنير فتا

اگر بادمجان را به تنهايي دوست نداريد اين غذا را حتما امتحان کنيد چون مواد درون آن، مزه اي متفاوت به بادمجان مي دهد.

کد خبر: 2271

بيتوته/ اگر بادمجان را به تنهايي دوست نداريد اين غذا را حتما امتحان کنيد چون مواد درون آن، مزه اي متفاوت به بادمجان مي دهد.

آماده سازي : 20 دقيقه
پخت : 20 دقيقه

مواد لازم : براي 4 نفر
بادمجان به مقدار لازم
آبليمو 2 قاشق غذا خوري
روغن زيتون 1/4 پيمانه
پنير فتا ( ترجيحا يوناني ) 1/2 پيمانه
پياز قرمز کاملا خرد شده 1/2 پيمانه
فلفل قرمز کاملا خرد شده به ميزان لازم
فلفل هالوپينو ( به صورت دانه و خرد شده ) به ميزان لازم
ريحان خرد شده 2 قاشق غذاخوري
جعفري خرد شده 1 قاشق غذاخوري
نمک 1/4 قاشق چايخوري
شکر ( اختياري ) به ميزان لازم


طرز تهيه :
1- قفسه فر را به فاصله 20 سانتيمتري از منبع گرما قرار بديد، و از قبل گرم کنيد.

2- فويل را در ظرف پخت قرار بدهيد . بادمجان را در تابه قرار داده و روي آنها تعداد کمي حفره بزنيد تا بخارشان خارج شود ، سپس بادمجان ها را کباب کنيد و هر 5 دقيقه با انبر آنها را بچرخانيد. تا زماني که پوست آن بسوزد و چاقو به راحتي در گوشت بادمجان فر برود حدود 14 الي 18 دقيقه (بادمجان ها را کبابي کنيد) سپس آن ها را به تخته برش برده و تا زماني که به اندازه کافي خنک شوند (بتوان به آنها دست زد) صبر کنيد .

3- آبليمو را در يک کاسه متوسط بريزيد و بادمجان ها را به درازا برش بديد و سپس بادمجان ها را (گوشتشون) در کاسه بريزيد و با آبليمو مخلوط کنيد و هم بزنيد تا از تغيير رنگ جلوگيري شود. سپس روغن را اضافه کنيد و تا زماني که جذب شود آن را با چنگال هم بزنيد. (بايد کمي دلپذير باشد) سپس به آن پنير فتا ،پياز، فلفل قرمز، فلفل چيلي (در صورت استفاده)، ريحان، جعفري، فلفل هندي و نمک مخلوط کنيد. بعد از آن غذا را مزه کنيد و اگر نياز بود کمي شکر اضافه کنيد .

** اين غذا با فلفل چيلي و فلفل هندي تند مي شود، آنها تغييرات زيادي در مزه هاي کلاسيک پيش غذا هاي يوناني ايجاد کرده اند.

نظرات بینندگان

ارسال نظر