صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

ذائقه ها/ خوراک کاري سبزي؛ غذايي براي گياهخواران

وقتي کلمه «کاري» در کنار نام غذايي قرار مي‌گيرد، بلافاصله ما را ياد کشور هندوستان مي‌اندازد. اين خوراک‌کاري سبزيجات نيز ازجمله غذاهاي هندي‌ است که پخت راحتي دارد. در ضمن هندي‌ها آن را همراه سالاد يا نعنا و ماست مخصوص خودشان مصرف مي‌کنند.

کد خبر: 2253

سوران/ وقتي کلمه «کاري» در کنار نام غذايي قرار مي‌گيرد، بلافاصله ما را ياد کشور هندوستان مي‌اندازد.
اين خوراک‌کاري سبزيجات نيز ازجمله غذاهاي هندي‌ است که پخت راحتي دارد. در ضمن هندي‌ها آن را همراه سالاد يا نعنا و ماست مخصوص خودشان مصرف مي‌کنند.
چي لازم دارم:
- يک قاشق سوپ‌خوري روغن مايع گياهي
- 2 حبه سير (ريز خرد شود)
- يک عدد پياز (خرد شود)
- 3 عدد ساقه کرفس (قطعه قطعه شود)
- يک عدد سيب (پوست‌کنده و خرد شود)
- يک قاشق سوپ‌خوري پودر کاري
- يک قاشق چاي‌خوري پودر زنجبيل
- 400 گرم نخود پخته يا کنسروي
- 125 گرم لوبياسبز (خرد شود)
- 225 گرم گل‌کلم (قسمت سرگل‌کلم يا همان گل‌هاي آن از هم جدا شود)
- 225 گرم سيب‌زميني (نگيني خرد شود)
- 175 گرم يا 2 پيمانه قارچ (خردشود)
- 600 ميلي‌ليتر يا يک دوم پيمانه آب‌مرغ يا گوشت
- يک قاشق سوپ‌خوري رب گوجه
- 175 گرم يا يک پيمانه برنج
- يک قاشق سوپ‌خوري ادويه گراماسالا يا هر ادويه تند ديگر


چه جوري درست ميشه:
1 - روغن را در تابه‌اي بريزيد و سير، پياز، کرفس و سيب را به آن اضافه کنيد و روي حرارت متوسط اجاق‌گاز بگذاريد تا 3 الي 4 دقيقه تفت داده شود. در اين مدت، مرتب مواد را هم بزنيد.
پودر کاري و زنجبيل را نيز افزوده و بيش از يک دقيقه ديگر هم حرارت دهيد.
2 - حالا نخود پخته را همراه لوبيا سبز، گل‌کلم، سيب‌زميني، قارچ، آب گوشت يا مرغ و رب گوجه‌فرنگي به مخلوط فوق اضافه کرده و حرارت را بيشتر کنيد تا به جوش بيايد، پس از جوشيدن آب گوشت يا مرغ، شعله را کم کرده و در ظرف را بگذاريد. 35 الي 40 دقيقه صبر کنيد تا اين سبزيجات بپزد.
3 - بعد از اطمينان از پخت کامل سبزيجات، ادويه را به غذا اضافه کرده؛ سپس همراه برنج يا نان سرو کنيد.
نکته: براي درست‌کردن ماست و نعنا نيز براي اين مقدار دو و دوسوم پيمانه ماست را با يک قاشق سوپ‌خوري نعناي تازه و خردشده مخلوط کرده و با نمک مزه‌دار کنيد.

نظرات بینندگان

ارسال نظر