صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

غذاي اصلي/ کوکوي سيب زميني و اسفناج

کد خبر: 224

ايران بانو/ چي لازم داريم:
۹۰۰ گرم سيب زميني
۴۵۰ گرم اسفناج
۲ عدد تخم مرغ
۴۰۰ گرم پنير خامه اي
۱ قاشق سوپخوري دانه خردل
۵۰ گرم سبزيجات تازه خرد شده (مثل شويد و جعفري)
کمي نمک و فلفل

چطور بپزيم:
فر را با ۱۸۰ درجه سانتيگراد يا ۳۵۰ درجه فارنهايت روشن کنيد تا گرم شود. يک قالب کيک نچسب گرد به قطر ۲۳ سانتي متر را با قطعه اي کاغذ روغني بپوشانيد و روي کاغذ را کمي چرب کنيد.سيب زميني ها را پوست بگيريد و در قابلمه اي قرار داده، آن را با آب سرد پر کنيد تا روي سيب زميني ها را بپوشاند. سپس بر روي حرارت اجاق گاز قرار دهيد تا به جوش آمده و به مدت ۱۰ دقيقه بجوشد. آنها را در يک صافي خالي کنيد. پس از سرد شدن سيب زميني ها، آنها را به صورت برش هاي نازک درآوريد.اسفناج را خوب بشوييد و در ظرفي ريخته، درپوش ظرف را ببنديد و روي حرارت اجاق گاز قرار دهيد تا با حرارت ملايم با همان آب باقي مانده از شست وشوي برگ ها بپزد و به اندازه کافي نرم شود. اسفناج را در يک صافي خالي کنيد و با پشت قاشق کمي بفشاريد تا آب اضافي آن گرفته شود. سپس ريز خرد کنيد.تخم مرغ ها را کمي بزنيد تا مخلوط شوند و سپس پنير خامه اي را به آنها اضافه کنيد. اسفناج و سبزيجات را اضافه کنيد. يک لايه از برش هاي سيب زميني را به صورت دايره هاي متحدالمرکز و به صورتي که کمي روي يک ديگر را بپوشانند در کف قالب بچينيد. روي اين سيب زميني ها را با لايه اي از مخلوط اسفناج بپوشانيد و سپس يک لايه ديگر سيب زميني روي مواد بچينيد. روي قالب را با يک قطعه کاغذ آلومينيوم بپوشانيد و در سيني فر قرار دهيد. داخل سيني فر تا نيمي از ارتفاع قالب آب جوش بريزيد و در فر را بسته به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقيقه آن را بپزيد. سپس کوکو را برگردانيد و کاغذ را از آن جدا کرده با سالاد کاهو و گوجه سرو کنيد.

نظرات بینندگان

ارسال نظر