صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

غذاي اصلي/ ماکاروني گوشت و بادمجان با ته ديگ سيب زميني کنجدي

من هميشه ماکاروني رو از اول مخلوط مي کنم ..نه اينکه لا به لا بريزم..اينجوري خيلي خوشرنگتر ميشه و خوشمزه تر خيلي خوشمزه شده بود..جاتون خالي بااااازم کسي متوجه حضور جناب بادمجان نشد!! آخه من چه کنم با اين اهل بيت با هوش سرشااااااار فقط مي خورن و به به ميگن

کد خبر: 2169

هاني شف/ اين غذا رو هم يهويي و هول هولي درست کردم و ازقضا خيلي هم خوشمزه شد...جاي همتون خالي
چي لازم دارم:
ماکاروني
گوشت: 200 گرم
پياز: 1 دونه متوسط
سير: 2، 3 حبه
بادمجان: 2 تا
رب گوجه
نمک و فلفل و زرچوبه و آويشن
سيب زميني و کنجد براي ته ديگ


چطور بپزم:
پياز رو رنده درشت کردم و با سير له شده و گوشت چرخ کرده با هم تفت دادم...آبش که کشيده شد نمک و فلفل و زرچوبه و کمي روغن زيتون ريختم و تفت دادم..رب گوجه هم تا جايي مي ريزيم که خوشرنگ بشه..بادمجوناي مکعبي و تلخي گرفته رو هم توش ريختم و با نصف استکان آب درش رو گذاشتم تا بپزه و نرم بشه
آب و نمک و زرچوبه رو توي ديگ جادار گذاشتم جوش بياد و بعد ماکاروني ها رو توش ريختم و گذاشتم نرم شه و آبکش کردم.. ماکاروني و سس آماده شده رو مخلوط کردم آروم..کف ديگ جاداري رو روغن و بعد کنجد ريختم و حلقه هاي سيب زميني رو چيدم روش
ماکاروني رو هم ريختم روش و گذاشتم دم بکشه
من هميشه ماکاروني رو از اول مخلوط مي کنم ..نه اينکه لا به لا بريزم..اينجوري خيلي خوشرنگتر ميشه و خوشمزه تر
خيلي خوشمزه شده بود..جاتون خالي
بااااازم کسي متوجه حضور جناب بادمجان نشد!!
آخه من چه کنم با اين اهل بيت با هوش سرشااااااار
فقط مي خورن و به به ميگن

نظرات بینندگان

ارسال نظر