صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

تغذيه/ ارتباط مصرف زياد گوشت قرمز با ابتلا به سرطان اثبات شد

کد خبر: 1993

سلامت نيوز/ محققان دانشکده پزشکي سن دياگو -کاليفرنيا در آمريکا در يک تحقيق به بررسي اين موضوع پرداختند که چرا خطر ابتلا به برخي انواع سرطان ها در افرادي که زياد گوشت قرمز مصرف مي کنند بيشتر از افرادي است که گوشت قرمز مصرف نمي کنند.
گوشت هاي قرمز مانند گوشت گوسفند، گاو و خوک مملو از يک نوع قند به نام Neu5Gc هستند. آنها کشف کردند که Neu5Gc در بافت هاي انساني ذخيره مي شود.
مصرف گوشت قرمز مي تواند موجب بروز يک نوع التهاب بالقوه اي شود که به تشکيل سرطان منجر مي شود.
اين التهاب درصورتي بروز مي کند که بدن مرتب عليه Neu5Gc که يک نوع مولکول خارجي محسوب مي شود شروع به توليد آنتي بادي کند.
محققان در آزمايش بر روي موش ها متوجه شدند که دادن اين قند به موش ها موجب بروز يک التهاب سيستميک مي شود که خطر تشکيل تومورهاي خود به خودي را پنج برابر افزايش مي دهد.

نظرات بینندگان

ارسال نظر