صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

غذاي اصلي/ «چيکن ساتاي تايلندي» با آناناس کبابي

کد خبر: 1936

نون و نمک/ اين غذا در کمتر از 40 دقيقه آماده مي‌شود و طعم جديدي از مرغ را مي‌توانيد با آن تجربه کنيد.
تعداد: 4 نفر

زمان تهيه: 30 دقيقه
زمان گريل شدن: 10 دقيقه
چي لازم داريم؟
2/3 پيمانه خامه ترش
دو قاشق غذاخوري ريحان تازه
1 قاشق غذاخوري شکر قهوه‌اي
1 قاشق غذاخوري کره آب شده
يک قاشق چايخوري ادويه تايلندي
يک حبه سير رنده شده
يک عدد آناناس تازه
روغن گياهي
450 گرم سينه مرغ بدون استخوان
دو پيمانه برنج پخته شده
فلفل قرمز تازه
چطوري بپزيم؟
براي تهيه سس تايلندي، در يک کاسه کوچک، خامه ترش، ريحان تازه خرد شده، شکر قهوه‌اي، کره، ادويه تايلندي و سير را با يکديگر مخلوط کنيد و کنار بگذاريد.
سر و ته آناناس را بگيريد. آن را از وسط دو نيم کنيد و نيمه‌ها را به برش‌هاي کوچک تقسيم کند. روي آنها روغن بماليد و کنار بگذاريد.
مرغ‌ها را خرد کنيد و آنها را به سيخ‌هاي چوبي بکشيد.
براي کباب کردن، کباب‌پز را با حرارت ملايم روشن کنيد. مرغ‌ها را 10 تا 12 دقيقه روي آن کباب کنيد تا کاملا مغزپخت شوند. البته بايد در ميانه مراحل پخت، روي هر دو طرف آنها سس بماليد.
آناناس‌ها را نيز 6 تا 8 دقيقه کباب کنيد.
آنها را روي برنج پخته شده قرار دهيد و سرو کنيد. مي‌توانيذ با فلفل قرمز و ريحان خرد شده تازه نيز روي آنها را تزئين کنيد.

ارزش غذايي
کالري: 269
چربي: 5 گرم
کلسترول: 73 ميلي‌گرم
سديم: 333 ميلي‌گرم
کربوهيدرات: 29 گرم
فيبر: 1 گرم
قند: 26 گرم
پروتئين: 27 گرم

نظرات بینندگان

ارسال نظر