صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

تغذيه/ انجير؛ ميوه‌اي با خواص مهم درماني

انجير منبع غني از بسياري املاح و ويتامين‌ها شامل پتاسيم، منيزيم، کلسيم، فسفر و ويتامين‌هاي C ،B ،A است. به گزارش ايسنا، انجير همچنين منبع غني از فيبر خوراکي است. «ليگنين» نوعي فيبر خوراکي غيرمحلول است که به مقدار زياد در انجير موجود است و نقش مهمي در پيشگيري و نيز درمان يبوست دارد.

کد خبر: 1907

همشهري آنلاين/ انجير منبع غني از بسياري املاح و ويتامين‌ها شامل پتاسيم، منيزيم، کلسيم، فسفر و ويتامين‌هاي C ،B ،A است.
به گزارش ايسنا، انجير همچنين منبع غني از فيبر خوراکي است. «ليگنين» نوعي فيبر خوراکي غيرمحلول است که به مقدار زياد در انجير موجود است و نقش مهمي در پيشگيري و نيز درمان يبوست دارد.

در اين مقاله به برخي از خواص مهم درماني اين ميوه بهشتي اشاره شده است:
- انجير سديم و چربي ندارد و مانند ساير ميوه‌ها بدون کلسترول است. از انجير مي‌توان در رژيم‌هاي غذايي خاص مثل رژيم کم‌چرب، کم سديم، پرفيبر، کاهش وزن، ديابتي و حتي رژيم غذايي مديترانه‌اي استفاده کرد.

- انجير تعرق بدن را زياد مي‌کند و همچنين حرارت بدن را کاهش مي‌دهد.

- اين ميوه ادرارآور است و اگر ادرار کم باشد، خوردن انجير باعث ازدياد آن مي‌شود.

- انجير تازه يا خشک يبوست را برطرف مي‌کند و يکي از بهترين ميوه‌ها براي تميز کردن روده بزرگ و رفع يبوست است.

- اين ميوه شيرين و مقوي دستگاه گوارش را تقويت مي‌کند و براي درمان سوء‌هاضمه مفيد است.

- برخي مطالعات نشان داده که انجير خاصيت ضدسرطاني دارد.

- سرشار بودن انجير از پتاسيم، تامين‌کننده سلامتِ کودکان ضعيف، کم‌خون و بي‌اشتها است.

- شربت انجير، تسکين‌دهنده دردهاي گلو و سرفه است.

به گزارش سايت تخصصي ارگانيک، علاوه بر اين‌ها انجير به علت دارا بودن دانه‌هاي ريز باعث تقويت معده و روده مي‌شود اما البته براي کبدهاي ضعيف زيان‌آور است.

نظرات بینندگان

ارسال نظر