صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

غذاي اصلي/ اصلي ترين دستور تهيه پيراشکي

کد خبر: 1722

چاشنيک/ چي لازم دارم:
خمير پيراشکي 9595 : يک بسته
گوشت چرخ کرده : 300 گرم
سوسيس کوکتل : 4 عدد
پياز : يک عدد
رب گوجه : دو قاشق غذاخوري
سيب زميني : دو عدد متوسط
نمک، فلفل قرمز، زردچوبه : به ميزان لازم
روغن : به ميزان لازم
چطور بپزم:
بنا به درخواست دوستان در اين دستور آموزش پيچيدن خمير را به صورت مرحله اي همراه با تصوير براي شما عزيزان قرار داده ايم ، اميد است تا بهره کافي را ببريد .
سيب زميني ها را نگيني ريز کرده و به خوبي درون روغن سرخ مي‌کنيم.
فلفل دلمه ريز شده ،‌ گوشت ،‌ سوسيس ريز شده و پياز را نيز به سيب زميني اضافه کرده و همه را با هم به خوبي سرخ مي‌کنيم ، سپس نمک ،‌ فلفل قرمز ، زردچوبه و رب را به مواد اضافه کرده و مجدادا به خوبي همه را مخلوط کرده و سرخ مي‌کنيم .
خمير پيراشکي را از فريزر خارج کرده و مي گذاريم در زير لفاف خود از حالت انجماد خارج شود ، به طوريکه هنگام تا کردن خمير نشکند.


مقداري از مواد را داخل خمير مي‌ريزيم .
يک طرف خمير را به طرف ديگر برگردانده به طوري که حدود نيم ساعت دو لبه فاصله داشته باشد (لايه زيرين خمير جلو باشد ) ، سپس يک دست خود را بر روي لبه بالايي مي‌گذاريم و با دست ديگر لبه زير را تا مي دهيم .
تمامي پيراشکي ها را به همين ترتيب آماده مي‌کنيم .
پيراشکي ها را درون فر از قبل گرم شده با دماي 200 درجه سانتي گراد قرار داده تا سطح خمير طلايي شود و يا آن ها را درون روغن سرخ مي‌کنيم .

نظرات بینندگان

ارسال نظر