صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

غذاي اصلي/ روش تهيه سوسيس کالباس خانگي

کد خبر: 1636

بيتوته/ تهيه سوسيس کالباس در منزل را روش هاي زيادي دارد اينجا يکي از روش ها را براي شما آموزش داده ايم .
چي لازم داريم؟
گوشت مرغ يا قرمز بدون استخوان 1 کيلو
سير 3 حبه
زرده ي تخم مرغ 3 عدد
آرد 3 قاشق غذا خوري
فلفل سياه 5/0 قاشق مربا خوري
نمک 1 قاشق مربا خوري
دارچين يک سوم قاشق مربا خوري
زنجبيل يک پنجم قاشق مربا خوري
هل 5/0 قاشق مربا خوري
ميخک اندازه ي يک عدس
جوز هندي اندازه ي 2 عدس
روغن مايع 2 قاشق غذا خوري
( به جاي ميخک و جوز هندي مي توان از 5/0 قاشق مربا خوري آويشن استفاده شود . )
چطوري بپزيم؟
گوشت مرغ را همراه سير ، 3 بار چرخ مي کنيم . آرد را در يک بشقاب الک کرده و تمام ادويه ها را به آن اضافه کرده و آن را خوب مخلوط کرده و دوباره الک کرده و به مرغ اضافه مي کنيم ، تخم مرغ را هم اضافه کرده و با دست خوب ورز مي دهيم . روغن مايع را اضافه کرده و آنقدر ماساژ مي دهيم تا مانند خمير در آيد . فويل آلومينيم به عرض 60 سانت و طول يک متر را روي کابينت پهن کرده و مواد کالباس را روي آن گذاشته و خوب مي پيچيم و دو سر فويل را مانند شکلات خوب مي پيچيم و به مدت 45 دقيقه آن را بخار پز کرده ( با در دستگاه بخار پز کرده قرار مي دهيم ) بعد از اين آن را در داخل يخچال مي گذاريم تا خوب سرد شود و بعد آن را به اندازه ي دلخواه برش مي زنيم . « لازم به ذکر است که ميزان ادويه ها حتما بايد به اندازه ي گفته شده باشد . »

نظرات بینندگان

ارسال نظر