صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

غذاي اصلي/ خورش آلو مرغ، مخصوص مجالس رسمي

کد خبر: 1627

دست پخت/ خورش آلو مرغ خورش بسيار خوشمزه اي است و طرز پخت و مزه آن با مرغي که به صورت متداول با مقداري الو پخته ميشود متفاوت است طبخ اين غذا در مجالس رسمي پيشنهاد مناسبي است.
تعداد سرو: ۶ نفر
چي لازم داريم؟
لپه ۱۰۰ گرم
آلو ۴۰۰ گرم (خورشتي)
پياز ۴ قاشق سوپخوري (سرخ شده)
مرغ يک کيلو و نيم
زعفران نصف قاشق چايخوري
نمک به ميزان لازم
فلفل سياه به ميزان لازم
شکر به ميزان لازم (اختياري)
خورش آلو مرغ، براي مجالس رسمي


چطوري بپزيم؟
ابتدا آلو ي خشک را شسته و با مقداري آب ولرم خيس کنيد .در ظرفي مناسب مقداري روغن را داغ کنيد و پياز را در آن تفت دهيد و سپس مرغ را به آن اضافه کرده و خوب سرخ کنيدو سپس ادويه و لپه شسته و خيس خورده را به آن اضافه کرده و خوب تفت دهيد تا از خامي در بيايند.الو ي خيس کرده را به همراه آب آن به مواد اضافه کرده و زعفران را با مقداري آب جوش آبکرده و به مواد اضافه کنيد و با کم کردن حرارت اجازه دهيد خوب بپزند.
نکات:
۱) سعي کنيد هر مقدار آب براي خورش نياز داريد روي الو بريزيد تا آب مزه دار شود.
۲) سعي کنيد آلو ي شما بدون هسته باشد و اگر هسته دار است هسته آن را قبل يا بعد از پخت جدا کنيد.

نظرات بینندگان

ارسال نظر