صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

غذاي اصلي/ طرز تهيه بلدرچين مجلسي

کد خبر: 1563

ايران مطلب/ چي لازم دارم:
‏بلدرچين ١ ‏عدد
برنج نصف ليوان
‏پياز 1 عدد
سيب زميني ٢ ‏عدد متوسط
‏کره آب شده نصف استکان
زعفران به مقدار لازم
‏ادويه و نمک و فلفل به مقدار لازم

چطوري درست کنم:
‏بلدرچين را تميز شسته و با کمي زعفران، کره و نصف استکان آب با شعله کم بپزيد تا آب غذا کم شده و بلدرچين در روغن خودش سرخ شود. برنج را مانند دستور طبخ کته پخته و زماني که آماده دم شد در مخلوط کن ريخته و له کنيد. سپس با زرده تخم مرغ مخلوط کنيد و خوب ورز دهيد.| لازم به ذکر است که برنج بايد آبدار باشد|.
خمير آماده شده را به اندازه ي يک ‏پرتقال بزرگ برداشته و داخل آن را گود کنيد. بلدرچين را در آن گذاشته و برنج ‏را دور آن مي ريزيم. مخلوط را درون کاغذ فويل قرار داده و در فر داغ مي گذاريم تا برنج دم بکشد و يا اينکه آن را در روغن سرخ کنيد.

نظرات بینندگان

ارسال نظر