صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

تغذيه/ سير به کاهش چربي خون کمک مي کند

کد خبر: 1553

سلامت نيوز/ مردم اغلب نظرات تندي راجع به سير دارند. آن ها يا رايحه ي سير را دوست دارند يا اينکه از بوي تند آن متنفرند.
چه آن را دوست داشته باشيد چه از آن متنفر باشيد، سير ممکن است کارش بيش از اين باشد که شما را از شر دندان هاي تيز نجات دهد.
حتي قديمي ها نيز فوايد آن را مي دانسته اند. بيش از 2000 سال پيش، هيپوکرات، پدر تشخيص پزشکي، سير را داروي درماني بسيار ارزشمندي دانسته است. امروزه دانشمندان کشف کرده اند که شامل موادي است که موجب سلامتي سيستم قلبي-عروقي بدن مي شود. سير هم چنين براي حفاظت در برابر ليپوپروتئين ها و پروتئن هاي با چربي زياد، مفيد مي باشد. کلسترول بد مي تواند به شاهرگ ها هم آسيب بزند و تهديدي براي قلب باشد.

سير آنتي اکسيدان بسيار قوي است که طيف مشخصي از سلول ها را ازطريق واکنش زود نشان دادن و جلوگيري از اکسيد کردن ليپوپروتئين ها متوقف مي کند.

مانند آسپرين،سير ويژگي هاي مشخصي داشته که خون را رقيق تر مي کند. سير هم چنين کمک مي کند شخصي که احساس ضعيف بودن مي کند، به قواي جسمي خود برگردد. و کلسترول و فشار خون را نيز کاهش مي دهد.

سير در کنار ورزش و رژيم غذايي مناسب، ممکن است به کم شدن چربي که يکي از بزرگترين دشمنان سلامتي است، کمک کند.
بوي تند و تيز سير به خاطر دارا بودن سلفوري است که از ريه ها دفع مي شود.

نظرات بینندگان

ارسال نظر