صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

نحوه درست کردن پیتزا

غذاي اصلي/ به دوستان خود بسته پيتزا هديه بدهيد

يکي از گزينه هاي جالب و بسيار خلاقانه براي کادو دادن به دوستاني که قرار است سرزده به خانه آنها برويد، بسته پيتزا است. براي اين منظور، مواد اوليه پيتزاي موردنظر را تهيه کنيد. آنها را در کيسه هاي پلاستيکي قرار دهيد. يک بسته سس پيتزا هم تهيه کنيد. به دلخواه خود يک برچسب روي جعبه بزنيد و با خود به خانه هرکسي دوست داريد ببريد.

کد خبر: 1367

يکي از گزينه هاي جالب و بسيار خلاقانه براي کادو دادن به دوستاني که قرار است سرزده به خانه آنها برويد، بسته پيتزا است. براي اين منظور، مواد اوليه پيتزاي موردنظر را تهيه کنيد. آنها را در کيسه هاي پلاستيکي قرار دهيد. يک بسته سس پيتزا هم تهيه کنيد. به دلخواه خود يک برچسب روي جعبه بزنيد و با خود به خانه هرکسي دوست داريد ببريد.
خمير پيتزا
چي لازم دارم:

• 5 پيمانه آرد کامل (سفيد نشده)
• يک قاشق غذاخوري شکر يا عسل
• 1.5 قاشق چايخوري نمک
• يک قاشق چايخوري خمير ترش خشک
• دو قاشق غذاخوري روغن زيتون
• 1 ¾ پيمانه + يک قاشق غذاخوري آب ولرم
• روغن زيتون اضافه
چه جوري درست ميشه:




1. قلاب مخصوص خمير همزن برقي را به آن وصل کنيد يا در يک کاسه بزرگ از قاشق بزرگ استفاده کنيد و همه مواد به غير از روغن زيتون اضافه را با هم مخلوط کنيد. با همزن برقي با سرعت کم و با دست حدود 3 دقيقه هم بزنيد تا مواد همه با هم مخلوط شوند و آرد خيس و خمير شود. خمير به دست آمده نرم است و گلوتن (مادهچسبناکموجود در آرد گندم) در اين مرحله کاملا ور نيامده است.
2. اگر از همزن برقي استفاده مي کنيد، به مدت دو دقيقه با سرعت بالا خمير را هم بزنيد. اگر با دست هم مي زنيد، بهتر است قاشق را کنار بگذاريد و حدود سه دقيقه با دست خمير را ورز دهيد. اگر خمير خيلي سفت است، کمي آب اضافه کنيد. هر بار فقط يک قاشق چايخوري اضافه کنيد تا به نرمي دلخواه برسد. اگر آرد چسبناک است، آرد به آن اضافه کنيد. خمير بايد به مرحله اي برسد که ديگر به دست نچسبد.
3. يک کاسه بزرگ را با روغن زيتون اضافه چرب کنيد. خمير را به شکل توپ درآوريد و درون کاسه بگذاريد. آن را برگردانيد تا همه سطح خمير روغني شود. خمير را به مدت 30 دقيقه در جاي گرم قرار دهيد تا به اصطلاح برسد. سپس خمير را به مدت يک شب تا صبح يا حداکثر سه روز در يخچال قرار دهيد.
نکته: خمير در گرما پف مي کند و دوبرابر مي شود اما وقتي در يخچال قرار مي دهيد در اثر سرما پف آن مي خوابد.
4. دو ساعت پيش از درست کردن پيتزا، خمير سرد را از يخچال بيرون بياوريد. هر کدام از چانه ها را جداگانه چرب کنيد و داخل پلاستيک بگذاريد و اجازه دهيد چند دقيقه اي در دماي اتاق بمانند.
سس چندمنظوره پيتزا




• اندازه: 3 پيمانه
• زمان تهيه: 10 دقيقه
• زمان پخت: 10 دقيقه
• زمان خنک شدن: دو ساعت
چي لازم دارم:
• 800 گرم گوجه فرنگي له شده
• 1.5 قاشق چايخوري سرکه قرمز
• نصف قاشق چايخوري پودر سير
• نصف قاشق چايخوري پودر ريحان خشک شده
• 1/4 قاشق چايخوري پودر آويشن
• 1/4 قاشق چايخوري پودر اورگانو
• 1/4 قاشق چايخوري پودر فلفل سياه
• 1/4 يا نصف قاشق چايخوري نمک
• 1/4 يا نصف پيمانه آب
چه جوري درست ميشه:
1. در يک کاسه متوسط همه مواد به غير از آب و نمک را با هم مخلوط کنيد. آب و نمک را اضافه کنيد. در صورت نياز آب يا نمک بيشتر بريزيد تا آبکي شود. اگر سس خيلي غليظ باشد به خمير مي چسبد.
2. براي خمير پيتزا به قطر 25 سانتي متر، ¼ پيمانه سس کافي است.
3. اگر دوست داريد سس طعم قوي تري داشته باشد نصف پيمانه زيتون رسيده، يک قاشق غذاخوري کِيپر و نصف قاشق چايخوري پودر فلفل قرمز نيز به مواد بالا اضافه کنيد.
4. براي اينکه سس طعم سير داشته باشد، 3 قاشق غذاخوري پودر سير و نصف قاشق چايخوري پودر فلفل قرمز به مواد بالا اضافه کنيد.

برترين ها/

نظرات بینندگان

ارسال نظر