صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

غذاي اصلي/ همبرگر خانگي مخصوص مهماني ها

کد خبر: 1347

سوران/ چي لازم دارم:
گوشت 400گرم (چرخکرده)
دنبه 100گرم (چرخکرده)
آرد سوخاري به ميزان لازم
تخم مرغتخم مرغ 1عد
پيازپياز 1عدد
سيرسير 2حبه
پودر سير 2قاشق مرباخوري
پودر موسير 1قاشق مرباخوري
نمک به ميزان لازم
فلفل به ميزان لازم
همبرگر مخصوص
چطور بپزم:
ابتدا گوشت چرخکرده و دنبه چرخکرده را با هم مخلوط کرده و خيلي خوب ورز دهيد تا کاملا يکنواخت شوند.
سير و پياز را رنده کرده و با هم مخلوط کنيد و به آنها مقداري نمک اضافه کرده و آب اضافي آنها را بگيريد و به همراه تخم مرغ ،پودر سير،پودر موسير و فلفل به گوشت اضافه کرده و خيلي خوب ورز دهيد.
بعد از ورز دادن گوشت شروع به اضافه کردن آرد سوخاري کنيد.آرد را کم کم به گوشت اضافه کرده و هربار آن را به خوبي ورز دهيد .
براي بدست آوردن مقدار دقيق آرد سوخاري بايد پس از پاشيدن مقداري آرد گوشت را چند دقيقه ورز دهيد ، اگر پس از اين مدت مشاهده کرديد که گوشت بافت نرم و آبدار و در عين حال خوبي دارد پس آرد شما کافي بوده است ، اگر گوشت کمي شل و بد فرم بود ميتوانيد مقداري ديگر آرد سوخاري به آن اضافه کنيد.
اضافه کردن آرد را تا زماني که بتوانيد به گوشت شکل دهيد ادامه دهيد. اما مراقب باشيد که زياد آرد نريزيد تا گوشت پس از پخت خشک نشود.
گوشت آماده شده را به قسمت هاي دلخواه تقسيم کنيد و هر قسمت را به شکل يک دايره در آوريد ، دايره هاي آماده همبرگر را روي کاغذ روغني يا کيسه فريزر قرار داده و براي يک ساعت درون يخچال قرار دهيد.سپس آنها را روي ذغال کباب کرده يا درون تابه سرخ کنيد.
نکته:
1)در صورت تمايل به جاي دنبه از کره استفاده کنيد.
2)ميتوانيد از مقداري سبزي معطر هم داخل همبرگز استفاده کنيد.
3) ميتوانيد همبرگرها را بصورتي که گفته شد درون فريز منجمد نموده و در موقع لزوم از آنها استفاده کنيد.
نوش جان

نظرات بینندگان

ارسال نظر