صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

ذائقه ها/ کتلت سويا و جعفري؛ غذاي محبوب گياهخواران

سويا را براي چند ساعت در آب خيس کنيد و سپس در تنظيف بريزيد تا آب آن کاملاً گرفته شود در ظرف مناسب پياز را رنده کنيد و سيب زميني، جعفري و گشنيز را اضافه کنيد

کد خبر: 1221

پارسه گرد/ چي لازم دارم؟
سوياي ريز: 400 گرم
سيب زميني آب پز شده: 600 گرم
تخم مرغ: 3 عدد
جعفري خرد شده: 100 گرم
گشنيز: 30 گرم
پودر سير: در صورت دلخواه
آرد سوخاري: به ميزان لازم
پياز: 1 عدد
روغن و ادويه: به مقدار لازم

چه طوري بپزم؟
1. سويا را براي چند ساعت در آب خيس کنيد و سپس در تنظيف بريزيد تا آب آن کاملاً گرفته شود در ظرف مناسب پياز را رنده کنيد و سيب زميني، جعفري و گشنيز را اضافه کنيد.
2. سپس تخم مرغ، ادويه و آرد سوخاري را به مواد بيفزاييد و خوب هم بزنيد. طوري که مواد کاملاً با هم مخلوط و يکدست شود.(در صورت نياز مي توان سويا را همراه سيب زميني و پياز چرخ کرد و آب اضافه آن را جدا کرد.)
3. سپس در تابه اي مناسب روغن را داغ کنيد و از مخلوط مواد برداريد و به صورت گلوله دربياوريد و در آرد سوخاري بغلتانيد دو طرف آن را داخل تابه سرخ کنيد.

نظرات بینندگان

ارسال نظر