صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

غذاي اصلي/ پيشنهاد شام امشب؛ کيک اسپاگتي با اسفناج و پنير

فر را روي دماي 180 درجه سانتي‌گراد يا 350 درجه فارنهايت يا درجه 4 فر روشن کنيد. 2. در يک کاسه بزرگ خامه و تخم‌مرغ را با نمک و فلفل مخلوط کنيد. پنيرها را هم اضافه کنيد و بزنيد. سپس اسفناج خرد شده، فلفل خرد شده و گوجه فرنگي‌ها را اضافه کنيد. در آخر اسپاگتي پخته را به آن اضافه کنيد و بدون اينکه له شود خوب با هم مخلوط کنيد.

کد خبر: 1209

برترين ها/ چي لازم دارم؟
خامه: 600 ميلي‌ليتر
تخم‌مرغ: 4 عدد بزرگ
نمک و فلفل سياه تازه: به مقدار لازم
پنير چدار خرد شده: 60 گرم
ترکيب پنيرهاي معطر خرد شده:60 گرم
اسفناج تازه خرد شده: 2 دسته
فلفل تازه تند خرد شده: يک عدد
گوجه فرنگي خشک شده: 140 گرم
اسپاگتي پخته شده: 400 گرم
کره: يک قاشق غذاخوري
گل مريم خرد شده: چند برگ
چه طوري بپزم؟
1. فر را روي دماي 180 درجه سانتي‌گراد يا 350 درجه فارنهايت يا درجه 4 فر روشن کنيد.
2. در يک کاسه بزرگ خامه و تخم‌مرغ را با نمک و فلفل مخلوط کنيد. پنيرها را هم اضافه کنيد و بزنيد. سپس اسفناج خرد شده، فلفل خرد شده و گوجه فرنگي‌ها را اضافه کنيد. در آخر اسپاگتي پخته را به آن اضافه کنيد و بدون اينکه له شود خوب با هم مخلوط کنيد.
3. کره را در قالبي که حدود 11 اينچ قطر داشته باشد آب کنيد. دقت کنيد که کره را خوب بچرخانيد تا کناره‌هاي قالب به آن آغشته شوند.
4. اسپاکتي را به آرامي در قالب بريزيد و روي آن را صاف کنيد. مريم گلي را اضافه کنيد و قالب را براي 30 دقيقه در فر بگذاريد تا لايه‌هاي بالايي اسپاگتي برشته شوند.

نظرات بینندگان

ارسال نظر