صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

غذاي ملل/ خورش مهاراجه؛ خوراکي از کشور هند

ابتدا پياز، سير و فلفل دلمه‌اي را نگيني خيلي ريز خرد مي‌کنيم و با کمي روغن تفت مي‌دهيم. همراه با مواد گوشت‌ها را نيز کمي تفت داده تا پياز نرم شود. پودر نارگيل را با ادويه‌ها خوب مي‌سابيم و به مواد اضافه مي‌کنيم. همزمان سيب زرد را با رنده درشت رنده کرده و به همراه تمامي مواد تفت مي‌دهيم

کد خبر: 1200

آکا ايران/ چي لازم دارم؟
ماهيچه يا مغز ران گوساله يا گوسفند: يک کيلوگرم
پودر نارگيل: چهار قاشق غذاخوري
پياز: يک عدد بزرگ
سير: پنج حبه
فلفل دلمه‌اي: يک عدد بزرگ
گوجه‌فرنگي: چهار عدد
کاري، پودر تخم گشنيز، زردچوبه، فلفل سياه، پودر پياز، هل، دارچين، جوز هندي و دانه فلفل سياه از هر کدام يک قاشق چاي‌خوري
سيب زرد: يک عدد
چه طوري بپزم؟

ابتدا پياز، سير و فلفل دلمه‌اي را نگيني خيلي ريز خرد مي‌کنيم و با کمي روغن تفت مي‌دهيم. همراه با مواد گوشت‌ها را نيز کمي تفت داده تا پياز نرم شود. پودر نارگيل را با ادويه‌ها خوب مي‌سابيم و به مواد اضافه مي‌کنيم. همزمان سيب زرد را با رنده درشت رنده کرده و به همراه تمامي مواد تفت مي‌دهيم. وقتي عطر خوش ادويه‌ها متصاعد شد و کمي تفت خوردند گوجه‌فرنگي‌ها را رنده کرده و به همراه يک تا دو ليوان آب به مواد اضافه مي‌کنيم و مي‌گذاريم آنقدر خورش بجوشد تا روغن پس داده و کاملا جا بيفتد. براي سرو خورش درنهايت روي آن مقداري گشنيز تازه خرد شده مي‌پاشيم و آن را سرو مي‌کنيم.

نظرات بینندگان

ارسال نظر