صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

طبع من/ کدام مواد غذايي نبايد با هم مصرف شوند؟

کد خبر: 1136

باشگاه خبرنگاران/ مصرف همزمان برخي از مواد غذايي باعث بروز مشکلات گوارشي مي شود. در طب سنتي به ناسازگاري هاي غذايي اشاره شده است از جمله:
_ خوردن ترشي بعد از شيريني
_ خوردن خربزه و هندوانه بعد از مصرف آبگوشت
_ آشاميدن آب سرد بعد از مصرف غذاي گرم و بعد از ورزش
_ مصرف لبنيات با گوشت سفيد (مرغ و ماهي)
_ مصرف ماهي و تخم مرغ که احتمال بروز بيماري هايي مانند نقرس، بواسير، درد دندان و ... را افزايش مي دهد.
_ مصرف سرکه و حليم
_ مصرف ترشي و لبنيات
_ مصرف سرکه با موادي مثل عدس، ماش و ماست
_ مصرف پنير و بادام
_ مصرف ماست و ترب
_ مصرف انار و حليم (هريسه)
_ مصرف خربزه و عسل
_ مصرف خوراک کله گوسفند و ميوه انگور

نظرات بینندگان

ارسال نظر