صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

ذائقه ها/ پيتزا با پروتئين گياهي؛ باب طبع گياهخواران

کد خبر: 1113

پارسه گرد/ چي لازم دارم؟
خمير پيتزا: به مقدار لازم
قارچ: 100 گرم
پياز ريز شده: يک قاشق سوپخوري
پنير پيتزا: 250 گرم
روغن مايع: 3 قاشق سوپخوري
فلفل دلمه‌اي: يک عدد
گوجه فرنگي: 2 عدد
سس پيتزا: 3 قاشق سوپخوري
ارگانو يا آويشن شيرازي: يک قاشق سوپخوري
نمک و فلفل: به مقدار لازم

چه طوري بپزم؟
1- کف ظرف را کمي چرب کنيد و خمير پيتزا را در آن پهن کنيد.
2- سس پيتزا را روي خمير بماليد و کمي روغن مايع روي آن بريزيد.
3- فلفل دلمه‌اي و گوجه فرنگي را خرد کنيد.
4-قارچ ها را نيز به شکل حلقه حلقه برش دهيد.
5- پياز، فلفل دلمه‌اي، گوجه فرنگي و قارچ را روي خمير پيتزا بريزيد.
6- آويشن را بر روي اين مواد بريزيد. بعد پنير پيتزا را رنده کنيد روي مواد را کاملاً با پنير بپوشانيد. البته بهتر است پنير پيتزا را در اواخر پخت، روي آن بريزيد تا پنير حالت کششي بيشتري داشته باشد.
7- سيني را در وسط فري که قبلاً داغ شده قرار دهيد. درجه حرارت فر بايد 350 درجه فارنهايت باشد. پس از پخت و طلايي شدن سطح پيتزا آن را از فر خارج کنيد و کمي سس پيتزا روي آن بريزيد

نظرات بینندگان

ارسال نظر