صفحه نخست >> آشپزی تعداد نظرات: 0

نوشيدني ها/ نوشيدن طعم تند زنجبيل و نعنا + عکس

اگر طعم تند و قوي زنجبيل را دوست داشته باشيد، اين نوشيدني را دوست خواهيد داشت. تعداد: 4 نفر زمان تهيه: 20 دقيقه زمان سرد شدن: 30 دقيقه زمان پخت: 10 دقيقه چي لازم داريم؟ يک پيمانه آب يک عدد زنجبيل کوچک نصف پيمانه شکر

کد خبر: 1077

نون و نمک/ اگر طعم تند و قوي زنجبيل را دوست داشته باشيد، اين نوشيدني را دوست خواهيد داشت.
تعداد: 4 نفر
زمان تهيه: 20 دقيقه
زمان سرد شدن: 30 دقيقه
زمان پخت: 10 دقيقه
چي لازم داريم؟
يک پيمانه آب
يک عدد زنجبيل کوچک
نصف پيمانه شکر
¼پيمانه آب ليموترش
4 برگ تازه نعنا
يک پيمانه شربت ليمو
2 تا 3 پيمانه آب گازدار
چطوري بپزيم؟
براي تهيه شربت زنجبيل، در غذاساز آب و زنجبيل را با يکديگر مخلوط کنيد. آنها را هم بزنيد تا زنجبيل‌ها ريز شوند. سپس آنها را در يک قابلمه بريزيد. شکر را اضافه کنيد و روي حرارت زياد قرار دهيد تا بجوشند. سپس حرارت را کم کنيد و 10 دقيقه به حالت نيم‌جوش بگذاريد بماند تا آب به اندازه يک پيمانه کاهش بيابد. سپس آنها را کنار بگذاريد تا خنک شوند. حدود 30 دقيقه کفايت مي‌کند.
¼ پيمانه از شربت زنجبيل را درون ليوان‌هاي بزرگ بريزيد و يک قاشق غذاخوري آب ليموترش بريزيد و يک عدد برگ نعنا داخل آن بيندازيد و سرو کنيد.
ارزش غذايي
کالري: 183
فيبر: 1 گرم
کربوهيدرات: 45 گرم
پتاسيم: 96 ميلي‌گرم
کلسيم: 40 ميلي‌گرم
سديم: 43 ميلي‌گرم

نظرات بینندگان

ارسال نظر