صفحه نخست >> فرهنگی تعداد نظرات: 0

سوپ قارچ

سوپ قارچ با بافت خامه ای، طرز پخت و فوت و فن های آن

سوپ قارچ سوپ یکی از پیش غذاهایی است که خیلی ها همیشه در برنامه غذایی شان قرار می دهند. در این مطلب سوپ قارچ را میخواهیم به شما آموزش دهیم. این سوپ قارچ کلاسیک، با بافت خامه ای، طعم فوق العاده ای دارد. حتما آن را امتحان کنید!

کد خبر: 68564

سوپ قارچ: آشپز باشی: سوپ یکی از پیش غذاهایی است که خیلی ها همیشه در برنامه غذایی شان قرار می دهند. در این مطلب سوپ قارچ را میخواهیم به شما آموزش دهیم. این سوپ قارچ کلاسیک، با بافت خامه ای، طعم فوق العاده ای دارد. حتما آن را امتحان کنید!
 

سوپ قارچ خامه ای

مواد لازم:

  • ۶۰۰ گرم  قارچ
  • به میزان لازم روغن زیتون
  • ۱ عدد پیاز
  • ۲ شاخه کرفس
  • ۳ حبه سیر
  • ۱ مشت جعفری
  • ۱ مشت آویشن
  • یک و نیم لیتر  آب مرغ
  • به میزان لازم  نمک
  • به میزان لازم  فلفل
  • ۷۵ میلی لیتر خامه
  • ۶ برش نان   

طرز تهیه:

1.قابلمه ای را با حرارت متوسط گرم کنید و مقداری روغن زیتون در آن بریزید. پیاز، کرفس، سیر، ساقه های جعفری خرد شده، برگ های آویشن و قارچ را در آن بریزید، درب آن را بگذارید و تا نرم شوند، بخارپز کنید.

2. 4 قاشق غذاخوری قارچ را از قابلمه بردارید و کنار بگذارید. آب مرغ (یا آب سبزیجات) را به مواد اضافه کنید و بجوشانید.سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا برای 15 دقیقه، قل بزند. بر روی آنها نمک و فلفل بپاشید. مواد را با گوشت کوب برقی بزنید تا به صورت پوره یکدست درآید. خامه را به آن اضافه کنید و دوباره به نقطه جوش برسانید و زیر آن را خاموش کنید.

3.برش های نان را تست کنید. و برروی آنها از قارچی که کنار گذاشته بودید، قرار دهید و اندکی روغن زیتون بریزید. از سوپ در کاسه بریزید و روی آن ها را با برگ های جعفری خرد شده و باقیمانده قارچ تزیین کنید و با برش های نان سرو کنید.

 

نظرات بینندگان

ارسال نظر