صفحه نخست >> تغذیه / آشپزی تعداد نظرات: 0

پنير خامه‌اي عروق قلبتان را تنگ مي‌کند

مسعود کيميا‌گر متخصص تغذيه گفت: پنير خامه‌اي به دليل ميزان بالاي چربي آن بايد به صورت محدود مصرف شود علاوه بر آن مصرف زياد چربي شير و لبنيات مانند گوشت قرمز سبب تنگي عروق قلب مي‌شود.

کد خبر: 7223

باشگاه خبرنگاران/ مسعود کيميا‌گر متخصص تغذيه گفت: پنير خامه‌اي به دليل ميزان بالاي چربي آن بايد به صورت محدود مصرف شود علاوه بر آن مصرف زياد چربي شير و لبنيات مانند گوشت قرمز سبب تنگي عروق قلب مي‌شود.

وي افزود: همچنين اسيد چرب اشباع و روغن‌ جامد نيز در لبنياتي چون پنير خامه‌اي علاوه بر آنکه چاقي فرد را به همراه دارد وي را به بيماري قلبي مبتلا مي‌کند.

اين متخصص تغذيه با اشاره به مواد ديگر موجود در پنير خامه‌اي که سبب تنگي عروق مي‌شود، اظهار داشت: روغن‌هاي جامد موجود در پنير خامه‌اي نيز تنگي عروق را براي فرد به وجود مي‌آورد اين مسئله از طريق قرار گرفتن پلاک‌هاي چربي بر روي جداره‌هاي عروق فرد به وجود مي‌آيد در اين هنگام در صورت رقيق يا غليظ شدن خون فرد سکته‌هاي قلبي رخ مي‌دهد.

نظرات بینندگان

ارسال نظر