صفحه نخست >> تغذیه / آشپزی تعداد نظرات: 0

غذاي اصلي/ املت گوجه و پنير ليقوان+ عکس

کد خبر: 6071

سوران/ آماده سازي: 15 دقيقه
مدت انتظار: 30 دقيقه
مجموعاً: 45 دقيقه
تعداد سرو 4 نفر
چي لازم داريم؟
پنير ليقوان 3قاشق غذاخوري (خرد شده)
تخم مرغ تخم مرغ 3عدد
روغن به ميزان لازم
گوجه فرنگي گوجه فرنگي 3عدد
فلفل 1قاشق غذاخوري
پياز پياز 1عدد
زردچوبه 1قاشق غذاخوري
املت گوجه و پنير ليقوان
چطوري بپزيم؟


روش اول:
ابتدا پياز را ريز کرده و در تابه اي نچسب با ادويه کمي تفت دهيد.بعد از اينکه کمي آب پياز گرفته شد روغن را اضافه کنيد و آن را تفت دهيد تا ترد و طلايي شود.گوجه فرنگي ها را حلقه کرده و کمي در روغن جداگانه سرخ کنيد.در ظرفي تخم مرغ ها را بشکنيد به طوري که زرده و سفيده آنها جداشود.حال زرده ها را به پياز افزوده و خوب تفت دهيد.در تابه اي نچسب نيمي از سفيده تخم مرغ را اضافه کرده و خوب بگردانيد تا در تابه پخش شود.سپس پياز را روي آن ريخته و گوجه هاي سرخ شده را هم روي مواد بچينيد و بقيه سفيده را با پنير مخلوط کرده و روي مواد بريزيد.زير شعله را کم کرده و درب ظرف را بگذاريد تا غذايتان مغز پخت شود.
روش دوم:
ابتدا پياز را ريز کرده و در تابه اي نچسب با ادويه کمي تفت دهيد.بعد از اينکه کمي آب پياز گرفته شد روغن را اضافه کنيد و آن را تفت دهيد تا ترد و طلايي شود.سپس گوجه فرنگي ها را پوست گرفته و خرد کنيد خرد و به مواد اضافه کنيد. گاهي در حين پخت در تابه را ببنديد تا گوجه فرنگيها له شود.وقتي گوجه فرنگي کاملاً له شد و آب آن کشيده شد، تخم مرغ و پنير را اضافه کنيد و هم بزنيد.

نکات:
1)در صورت تمايل در مورد اول ميتوانيد تخم مرغ ها را به صورت مخلوط يا زعفراني هم استفاده کنيد.
2)بهتر است در همه املت ها همراه با گوجه فرنگي کمي هم رب گوجه اضافه کنيد تا خوشمزه تر شوند.
3)در صورت تمايل مقداري گرد ليمو يا آبليمو به غذا بيفزاييد.

نظرات بینندگان

ارسال نظر