صفحه نخست >> تغذیه / آشپزی تعداد نظرات: 0

غذاي اصلي/ سوفله گوشت و سيب زميني+عکس

کد خبر: 6064

ناديا/ چي لازم داريم؟
گوشت چرخ کرده: 100 گرم
سيب زميني پخته: 2 عدد متوسط
ذرت: 50 گرم
شير: 1 پيمانه
آرد: 3 قاشق غذاخوري
کره: 25 گرم


چطوري بپزيم؟
سيب زميني پخته را رنده مي کنيم و با کمي کره نرم ميکنيم و ته قالب تارت پهن مي کنيم از قبل قالب را هم کمي چرب مي کنيم سپس مواد گوشتي را مثل مايه ماکاروني آماده مي کنيم و زمان مي دهيم تا کامل آب آن کشيده شود سپس مواد را روي سيب زميني پهن مي کنيم و روي مواد را سس سفيد مي ريزيم و داخل فر از قبل گرم شده با دماي 200 درجه به مدت 20 تا 30 دقيقه قرار مي دهيم سپس همراه سس قرمز تزئين و سرو مي کنيم.
طرز تهيه سس سفيد:
کره را در داخل ظرف کوچکي روي گاز با حرارت پائين آب مي کنيم سپس آرد را کمي تف مي دهيم تا خامي آن گرفته شود سپس شير را افزوده و هم مي زنيم تا سس غليظ شود سپس روي سوفله مي ريزيم.

نظرات بینندگان

ارسال نظر