صفحه نخست >> تغذیه / آشپزی تعداد نظرات: 0

جوجه اي لذيذ و جديد با طعم عسل +عکس

کد خبر: 5995

جام نيوز/ چي لازم دارم:
عسل يک چهارم فنجان
سينه مرغ بدون پوست و استخوان دو عدد
آرد يک فنجان
فلفل سياه يک قاشق چاي خوري
فلفل قرمز کمي
آب سرد 3 فنجان
شير بدون چربي يک چهارم فنجان
پودر سير نصف قاشق چاي خوري
نمک مقداري
روغن براي سرخ کردن
چطور بپزم:

* آب سرد و نمک و عسل را در يک ظرف بزرگ با هم مخلوط نماييد. آن قدر مواد را به هم بزنيد تا نمک کاملاً حل شود. جوجه را داخل ترکيب آب و عسل بگذاريد.
* يک ظرف يا کاسه سنگين روي تکه هاي مرغ بگذاريد تا آن‌ها را ته ظرف نگه دارد و تمام قسمت‌هاي آن در محلول آب و عسل قرار بگيرد.
* سپس کل ظرف را با پلاستيک بپوشانيد و به مدت يک ساعت در يخچال قرار دهيد.
* بعد از يک ساعت، مرغ را از آب بيرون بياوريد و خشک کنيد.
* تکه‌هاي مرغ را درون يک کاسه بگذاريد و روي آن‌ها شير بريزيد.
* شير و مرغ مي‌بايست به مدت 15 دقيقه در دماي اتاق قرار بگيرند.
* آرد، فلفل سياه و پودر سير و فلفل قرمز را با هم مخلوط نماييد.
* تکه‌هاي مرغ را در ترکيب آرد بغلتانيد تا تمام قسمت‌هاي آن‌ها از ترکيب آرد پوشانده شود.
* سپس مرغ‌ها را 15 دقيقه روي توري فلزي کباب پزي قرار دهيد.
* روغن را در ماهيتابه بريزيد و حرارت دهيد و تکه‌هاي مرغ را داخل آن سرخ نماييد.
* سپس آن‌ها را به ظرف ديگري منتقل نماييد و 5 دقيقه صبر کنيد تا سرد شوند.

نظرات بینندگان

ارسال نظر