صفحه نخست >> تغذیه / آشپزی تعداد نظرات: 0

خوراک ماهي بوشهري ارمغاني از دل خليج فارس+عکس

کد خبر: 5940

هنر آشپزي/ چي لازم دارم:
روغن يک‌دوم پيمانه
ماهي حلواي سفيد يک عدد
نمک و فلفل سياه به مقدار لازم
زردچوبه يک قاشق چايخوري
پياز ساطوري يک عدد
سير کوبيده يک عدد
پودر زنجبيل يک قاشق چايخوري
پودر فلفل قرمز يک‌دوم قاشق چايخوري
آرد يک قاشق سوپخوري
رب گوجه‌فرنگي يک قاشق سوپخوري
گوجه‌فرنگي 2 عدد، پوست کنده
گردليمو يک قاشق چايخوري يا 2 عدد ليموعماني


چطور بپزم:
روغن را در تابه درداري بريزيد. ماهي را به نمک و زردچوبه آغشته کرده و خوب در روغن سرخ کنيد تا دو طرف آن طلايي رنگ شود. سپس در صافي قرار دهيد تا روغن اضافه‌ي آن گرفته شود. پياز را در روغن سرخ کنيد تا طلايي شود، سپس سير، بقيه‌ي زردچوبه، پودر زنجبيل، پودر فلفل قرمز، نمک و فلفل سياه را اضافه کرده، کمي تفت دهيد. آرد و رب گوجه‌فرنگي را نيز افزوده و به تفت دادن ادامه دهيد. گوجه‌فرنگي پوره شده را با 2 عدد ليمو يا گرد ليمو به مايه افزوده و ماهي را داخل اين مايه قرار دهيد. در رب تابه را گذاشته و اجازه دهيد ماهي با اين مايه به مدت 10 تا 12 دقيقه بپزد. براي تزيين مي‌توانيد از گوجه‌فرنگي هاي مينياتوري و حلقه‌ي ليموترش استفاده کنيد.
نکته:
- اين دستور25 گرم کربوهيدرات، 110 گرم پروتئين، 115 گرم چربي و 1575 کيلو کالري انرژي دارد.
- اين غذا مخصوص شهرهاي بوشهر ، خرمشهر و آبادان مي‌باشد و آن را با چلوي ساده مي‌خورند و کلمه‌ي سالونه به معناي خورش است.

نظرات بینندگان

ارسال نظر