صفحه نخست >> تغذیه / آشپزی تعداد نظرات: 0

خوراکي هايي براي شست و شوي معده

دکتر جعفريان متخصص تغذيه در خصوص خواص چغندر براي درمان بسياري از بيماري‌ها گفت: لبو به دليل داشتن فيبر، که خاصيت کاهش چربي خون را دارد و همچنين اسيد فوليک، بايد در برنامه‌هاي غذايي بيماران قلبي قرار بگيرد.

کد خبر: 5813

باشگاه خبرنگاران/ دکتر جعفريان متخصص تغذيه در خصوص خواص چغندر براي درمان بسياري از بيماري‌ها گفت: لبو به دليل داشتن فيبر، که خاصيت کاهش چربي خون را دارد و همچنين اسيد فوليک، بايد در برنامه‌هاي غذايي بيماران قلبي قرار بگيرد.

وي در ادامه گفت: اين فيبرهاي موجود در چغندر موجب کاهش کلسترول خون و کاهش خطر بروز سکته قلبي در بيماران قلبي است.

وي افزود: لبو که قسمت پخته شده ريشه چغندر است پاک کننده‌اي بسيار قوي است که مي تواند معده را شست و شو دهد.

وي اظهار داشت: مفيد ترين و بهترين بخش چغندر برگ آن است و به ترتيب ساقه و در آخر ريشه چغندر مفيد است.

وي در آخر گفت: قند ريشه چغندر براي مبتلايان به ديابت نيز مضر است.

نظرات بینندگان

ارسال نظر