صفحه نخست >> تغذیه / آشپزی تعداد نظرات: 0

چاي سبزتان را پر خواص کنيد!

کد خبر: 5278

بيتوته/ ريختن آب ليمو در چاي سبز باعث پيشگيري از بيماري هاي زيادي مي شود و همچنين براي افراد باردار هم مفيد است به همين دليل توصيه‌هايي در خصوص زمان مصرف آن مي شود.
دکتر نيستاني متخصص تغذيه گفت: ريختن آب ليمو در چاي سبز باعث افزايش خواص سودمند اين نوع چاي مي‌شود.
وي افزود: آب ليمو در چاي سبز باعث پيشگيري از بيماري هاي قلبي و سرطان و ديابت مي شود.
وي اظهار داشت: ويتامين c موجود در آب ليمو باعث خارج شدن مواد آنتي اکسيدان از برگ هاي چاي سبز مي شود.
وي ادامه داد: چاي سبز مي تواند تاثير مثبتي در لاغري افراد به خصوص افراد باردار داشته باشد و همچنين در افزودن ليمو به چاي مي تواند خاصيت ضد سرطاني آن را افزايش دهد.
وي خاطر نشان کرد: توصيه مي شود زماني که چاي خنک شده است از آب ليمو استفاده شود تا ويتامين c موجود در آب ليمو در اثر گرماي چاي تخريب نشود.

نظرات بینندگان

ارسال نظر