صفحه نخست >> تغذیه / آشپزی تعداد نظرات: 0

«کاکوتي» ؛ مقوي براي قلب و معده

کاکوتي ؛مقوي براي قلب و معده

کد خبر: 5234

آريا/ مقوي معده به صورت دم کرده يکساعت بعد از غذا مانند چاي ميل شود

طبع آن گرم است.

مقوي معده به صورت دم کرده يکساعت بعد از غذا مانند چاي ميل شود.

صفرابر: به صورت دم کرده صبح و عصر به جاي چاي ميل شود. 3 گرم در 200 سي‎سي آب جوش 20 دقيقه دم گردد.

بادشکن: بالاي غذا از دم کرده آن مانند شماره 4 استفاده شود.

خلط‎آور: دم کرده مانند شماره 4 استفاده شود.

قاعده‎آور: به صورت جوشانده سه بار در روز 5 گرم در 150 سي‎سي آب استفاده گردد.

مقوي قلب: به صورت جوشانده 2 گرم در 150 سي‎سي آب جوش آورده 20 دقيقه دم کرده بالاي غذا ميل شود.

کساني که تب مالت دارند از جوشانده کاکوتي استفاده کنند.

اشخاصي که رماتيسم دارند مي‎توانند از کاکوتي استفاده کنند به صورت حمام يعني 100 گرم کاکوتي در 3 ليتر آب جوشانده در وان ريخته داخل وان بنشينيد.

براي سياه سرفه 5 گرم کاکوتي را در 300 سي‎سي آب جوشانده و دم کرده روزي 3 فنجان بنوشند.

چاي کاکوتي بعد از غذا نه تنها مانند چاي سياه آهن بدن را دفع نمي‎کند بلکه هضم غذا را آسان مي‎کند.

براي برونشيت مزمن از دم کرده کاکوتي 3 گرم در 300 سي‎سي آب روزي 4 فنجان ميل شود.

براي جلوگيري از خونريزي بيني از دم کرده کاکوتي استفاده شود و پنبه‎اي را آغشته به کاکوتي در بيني بگذاريد.

کساني که اعضاي بدن آن‎ها ضعيف شده‎اند از حمام کاکوتي مانند روش رماتيسم استفاده کنند.

براي درمان سياتيک از حمام کاکوتي مانند رماتيسم استفاده کنند، و همچنين کاکوتي را به صورت ضماد در محل سياتيک بگذارند.

در تابستان يک نوشيدني خوب جهت خنک شدن بدن است.

نظرات بینندگان

ارسال نظر