صفحه نخست >> تغذیه / آشپزی تعداد نظرات: 0

«چيکن آلاکينگ»، دستور پخت رسيده از «شانزه ليزه»

کد خبر: 5195

چاشنيک/ چي لازم دارم؟
سينه مرغ بدون استخوان: 4 تکه
کره پاستوريزه: 100 گرم
قارچ ورقه شده: 250 گرم
خامه پاستوريزه: 250 ميلي ليتر
زرده تخم مرغ: 4 عدد
فلفل دلمه‌اي قرمز: يک عدد
فلفل دلمه‌اي سبز: يک عدد
چه طوري بپزم؟


مرغ ها را به صورت مکعب 1/5 تا 2 سانتي متر خرد کنيد.
فلفل دلمه‌اي ها را خرد کنيد.
کره را در ماهي تابه گرم کنيد، سپس قارچ و فلفل دلمه اي ها را به آن اضافه کند، تفت دهيد تا نرم شوند و کنار بگذاريد.
دوباره مقداري کره به ماهي تابه اضافه و مرغ ها را تفت دهيد تا طلايي رنگ شوند ( براي اين که کره نسوزد يک قاشق غذاخوري روغن مايع به آن اضافه کنيد).
خامه را به آن بيفزاييد و بگذاريد تا به جوش آيد.
فلفل‌ها و قارچ ها را اضافه کنيد و از روي شعله برداريد.
زرده‌ها را در حال هم زدن به آن بيفزاييد و دوباره روي حرارت بگذاريد.
بدون اين که بجوشد مرتب هم بزنيد و سپس سرو کنيد.

نظرات بینندگان

ارسال نظر