صفحه نخست >> تغذیه / آشپزی تعداد نظرات: 0

پيشنهاد ناهار امروز؛ سالمون کبابي با سس سالسا+عکس

پيشنهاد ناهار امروز؛ سالمون کبابي با سس سالسا

کد خبر: 5172

عصر ايران/ چي لازم دارم؟
گوجه فرنگي خرد شده آب دار و تازه: 3 عدد
سير پوست کنده و تکه شده: 1حبه
فلفل هالوپينو (تازه، به صورت دانه و خرد شده): 1 عدد
سرکه سيب: 2 قاشق چاي خوري
زيره سبز: 1/2 قاشق چاي خوري
نمک: 1/2 قاشق چاي خوري
سس تند: به ميزان لازم
سالمون(فيله ماهي، با پوست يا بي پوست 6 قسمت شده):750 گرم
چه طوري بپزم؟
1- فر را از قبل روي دماي 200 درجه سانتيگراد گرم کنيد.
2- گوجه فرنگي، پياز، سير، هالوپينو، سرکه، پودر فلفل قرمز، زيره، نمک و سس تند (به هر ميزاني که دوست داريد تند شود) را در ماهيتابه اي با حرارت کم مخلوط کنيد و هم بزنيد و تا زماني که يکنواخت شوند.

3- فيله سالمون را در يک ظرف نشکن بزرگ قرار بديد و سس تهيه شده را را در بالاي آن بريزيد، سپس اون رو تا زماني که سالمون تقريبا حالت ورقه ورقه پيدا کنه اما داخلش صورتي بمونه در فر از قبل گرم شده کبابي کنيد، حدود 15 تا 20 دقيقه.
نکته:
نکته کبابي کردن: گوشت و ماهي خيلي سرد به خوبي کباب نمي شود، اون رو در يک ظرف بسته بيرون از يخچال قرار بديد.

نظرات بینندگان

ارسال نظر