صفحه نخست >> تغذیه / آشپزی تعداد نظرات: 0

آش کشک آذربايجان، بسيار سالم و مغذي

آش کشک آذربايجان، بسيار سالم و مغذي

کد خبر: 5163

پارسه گرد/ چي لازم دارم؟
نخود: ¼ ليوان
لوبيا قرمز: ¼ ليوان
لوبيا چيني: ¼ ليوان
عدس: ¼ ليوان
برنج: ½ ليوان
بلغور گندم: ½ ليوان
سبزي آش خرد‌شده: 1.5 کيلوگرم
کلم برگ سفيد: 500 گرم
هويج: 250 گرم
سيب‌زميني ريز: 250 گرم
کشک پاستوريزه: 500 گرم
پياز داغ: 6- 7 قاشق غذاخوري
نعنا داغ: 4- 5 قاشق غذاخوري
روغن مايع: 2- 3 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل و زردچوبه: به ميزان لازم
چه طوري بپزم؟

حبوبات را از شب قبل با آب گرم خيس مي‌کنيم. سپس آن را با مقداري آب و نمک مي‌پزيم.
در قابلمه‌اي مناسب، برنج و بلغور را با آب مي‌پزيم و در اواسط پخت کلم و هويج خرد‌شده و سيب‌زميني را اضافه مي‌کنيم و اجازه مي‌دهيم همه مواد به خوبي بپزند و برنج لعاب بيندازد. سپس سبزي آش را اضافه مي‌کنيم.
روغن را در تابه گرم مي‌کنيم و مقداري زرد‌چوبه را در آن تفت مي‌دهيم و همراه پيازداغ، نمک و فلفل به آش اضافه مي‌کنيم.
اجازه مي‌دهيم آش با حرارت ملايم بجوشد و جا بيفتد. در نهايت نيمي از کشک را مي‌افزاييم. پس از چند جوش قابلمه را از روي حرارت برمي‌داريم.
آش را در ظرف مناسب مي‌کشيم و روي آن را با کشک و پيازداغ و نعنا داغ تزيين مي‌کنيم
 

نظرات بینندگان

ارسال نظر