صفحه نخست >> تغذیه / آشپزی تعداد نظرات: 0

خوردن «تربچه» در سبزی خوردن را فراموش نکنید!

کد خبر: 17692

باشگاه خبرنگاران/ مقدار ویتامین C موجود در برگ‌های این سبزی، نسبت به ریشه آن پنج برابر بیشتر است.

ریشه کروی و قرمز این سبزی همچنین دارای مقادیر فراوانی پتاسیم، اسید فولیک و مس است.

تربچه خاصیت ضد سرطان دارد و مدت مدیدی است که از این سبزی برای درمان اختلالات کبدی استفاده می‌شود.

از تربچه برای دفع سنگ‌های کلیوی استفاده می‌شود و برای درمان نقرس و روماتیسم مفید است.

اگر برگ آن همراه با غذا خورده شود کمک خوبی برای هضم غذا است. آب برگ تربچه برای تقویت چشم مفید است.

خوردن تخم تربچه، ترشح شیرمادر را زیاد می‌کند.

تخم تربچه اشتهاآور است.

نظرات بینندگان

ارسال نظر