صفحه نخست >> تغذیه / آشپزی تعداد نظرات: 0

صبحانه/ املت روستايي مخصوص صبحانه +عکس لذیذ

صبحانه/ املت روستايي مخصوص صبحانه +عکس لذیذ

کد خبر: 15074

سوران/ آماده سازي: 15 دقيقه
مدت انتظار: 30 دقيقه
مجموعاً: 45 دقيقه
تعداد سرو: 6 نفر
چي لازم داريم؟
فلفل به ميزان لازم
نمک به ميزان لازم
آرد 1قاشق غذاخوري سر پر
تخم مرغ تخم مرغ 4عدد
شير شير 1چهارم پيمانه
گوجه فرنگي گوجه فرنگي 4عدد
پياز پياز 1عدد
روغن (حيواني يا کره) به ميزان لازم
زعفران (اختياري) به ميزان لازم
چطوري بپزيم؟


ابتدا پياز را پوست بکنيد و ريز خرد کنيد. بعد در روغن يا کره تفت دهيد تا حدي که نرم شود، ولي زياد سرخ نشود. گوجه فرنگي ها را با رنده درشت رنده کنيد و روي ياز ريخته و بعد از چند دقيقه شعله را خاموش کرده و ادويه را به آن بيفزاييد.
در ظرفي جداگانه شير، تخم مرغ و آرد را با هم خوب بزنيد تا آرد گلوله نداشته باشد و مواد با هم مخلوط شوند.سپس کمي زعفران به مواد بيفزاييد.تابه اي نچسب و داغ شده را با مقداري کره يا روغن چرب کنيد و نيمي از مواد را روي آن ريخته و خوب تابه را بگردانيد تا در سطح تابه مواد پخش شوند.سپس گوجه فرنگي و پياز را روي آن ريخته و بقيه خمير را هم رويش بريزيد و درب ظرف را ببنديد تا غذا کاملا مغزپخت شود.
نکات:
1) اگر آرد گلوله شد، مي توانيد خيلي سريع مواد را از يک الک سيمي کوچک رد کنيد تا صاف و يکدست شود.
2)اين املت براي صبحانه و يک شام سبک، بسيار عالي است. مي توانيد به سليقه خود از مواد ديگري مثل پنير و فلفل دلمه اي ريز شده نيز در آن استفاده کنيد.
3)اگر دوست داريد مقدار بيشتري آرد به مواد بيفزاييد و تقريبا خمير درست کنيد و بعد مواد را داخل آن ريخته و داخل فر قرار دهيد تا مغز پخت شود يا آن را با حرارت ملايم سرخ کنيد.
نوش جان

نظرات بینندگان

ارسال نظر