صفحه نخست >> تغذیه؛آشپزی،مواد غذایی،خواص،مضرات تعداد نظرات: 0

بورانی بادمجان با عطر خوشِ سیر و روش درست کردن آن

بورانی بادمجان ترکیبی ایده آل از بادمجان کبابی و سیر است که عطر آن هوش از ذهن هرکسی خواهد برد. برای رنگین کردن شام آخر سال می توانید از این بورانی استفاده کنید.

کد خبر: 77176

بورانی بادمجان ترکیبی ایده آل از بادمجان کبابی و سیر است که عطر آن هوش از ذهن هرکسی خواهد برد. برای رنگین کردن شام آخر سال می توانید از این بورانی استفاده کنید.

مواد لازم:

  • بادنجان دلمه ای 5 عدد متوسط
  • ماست پر چرب 500 گرم
  •  پودر سیر 1 قاشق غذاخوری
  • سیر رنده شده 3 حبه
  • نمک وفلفل  به میزان لازم
بورانی بادمجان


طرز تهیه:

 1. بادمجان را شسته وکبابی کرده وپس از پوست کندن ساطوری نمایید . 

 2. بادمجان را باماست مخلوط کرده سیر را رنده کرده به همراه پودر سیر وکمی نمک وفلفل مخلوط می کنیم .

 3. بورانی را پس از سرد شدن در ظرف مناسب کشیده و روی آن را با کمی نعنا خشک تزیین نمایید .

بورانی بادمجان ترکیبی ایده آل از بادمجان کبابی و سیر است که عطر آن هوش از ذهن هرکسی خواهد برد .

  نکات :

   1. حتما از بادمجان کبابی برای تهیه بورانی استفاده کنید .

  2. ادویه های دیگر و سبزیجات معطر نیز می توانید به بورانی اضافه کنید .

 

 

منبع :پیمونه

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی «جدیدترین اخبار» اینجا کلیک کنید

شبکه خبری زمان http://www.zamannews.ir/

 

 

نظرات بینندگان

ارسال نظر