صفحه نخست >> تغذیه؛آشپزی،مواد غذایی،خواص،مضرات تعداد نظرات: 0

شیرینی نوروزی (4):

مینی تارت‌های گیلاس و روش درست کردن آن

این تارت خوشمزه را میتوانید برای سفره عیدتان درست کنید و از آن لذت ببرید. با درست کردن این تارت سفره تان از بقیه خیلی متفاوت تر می شود.

کد خبر: 77175

 

طرز تهیه تارت گیلاس(برای عید)
 
طرز تهیه:

 


1.آب را در یخچال قرار دهید تا سرد شود.

2. آرد، نمک، و شکر را در یک میکسر قرار دهید و مخلوط کنید و کره را قطعه قطعه کنید و به میکس خمیر اضافه کنید و پس از اینکه خمیر آماده شد آن را ورز دهید و دقت کنید که اضافه کردن آب باید به مقداری باشد که خمیر شل نشود و فقط باید کمی حالت مرطوب داشته باشد.

3. خمیر را در پلاستیک تمیز قرار میدهیم و آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم.

4. در مدت زمانی که خمیر در یخچال است هسته ی گیلاس ها را جدا کرده و روی آنها کمی آب لیمو تازه شکر میریزیم و شکر باید روی کل گیلاس ها ریخته شود و سپس پسته ی خرد شده را اضافه میکنیم.

 5. خمیر را از یخچال بیرون می آوریم و همانند عکس پایین آن را باز میکنیم و در قالب چرب شده قرار میدهیم.

 6. ترکیب گیلاس و شکر و پسته ی خرد شده را به داخل خمیر میریزیم و روی گیلاس ها را با اطراف خمیر میپوشانیم ( مطابق عکس ).

 7. تخم مرغ را ظرفی جدا میشکنیم و هم میزنیم و با برس مخصوص شیرینی روی خمیر میزنیم و کمی هم شکر روی آن می ریزیم.

 8. قالب را به مدت 30 دقیقه در فر 200 درجه سانتی گراد قرار میدهیم.

    مواد لازم برای خمیر :
 
  •     آرد 2 فنجان
  •     1/2 قاشق چایخوری نمک
  •     شکر 1 قاشق غذاخوری
  •     150 گرم کره سرد
  •     1/2 فنجان آب سرد
  •     1 تخم مرغ
    مواد لازم برای داخل خمیر:
  •     یک کیلو گیلاس
  •     شکر 3 قاشق غذاخوری
  •     کره یک قاشق غذا خوری سرد
  •     یک عدد لیمو برای چاشنی زدن
  •     1/4 فنجان خرد شده پسته
همچنین شما میتوانید از آلبالو بجای گیلاس استفاده کنید و در صورت تمایل یک قاشق غذا خوری شکر بیشتر به آلبالو اضافه کنید چون آلبالو کمی ترش تر از گیلاس است.

1.آرد و شکر و نمک را مخلوط میکنیم و بعد تکه های کره خرد شده را به آن اضافه کرده و در میکسر مخلوط میکنیم

2.آب سر را به خمیر اضافه میکنیم

3.خمیر را ورز میدهیم

4.خمیر را در پوشش پلاستیکی قرار میدهیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم

5.هسته ی گیلاس را جدا کرده

6.روی گیلاس ها آب لیمو و شکر میریزیم

7.پسته خرد شده را اضافه میکنیم

8.خمیر را باز کرده و در قالب چرب شده قرار میدهیم و گیلاس ها را داخل آن میریزیم و کره ی تکه تکه شده را به آنها اضافه میکنیم.

9.خمیر را تا نیمه روی گیلاس ها می پوشانیم و تخم مرغ هم زده شده را روی خمیر میزنیم و کمی شکر روی ان میریزیم.

10. به مدت 30 دقیقه در فر 200 درجه قرار میدهیم

 

 

منبع :وب سایت مواد لازم

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی «جدیدترین اخبار» اینجا کلیک کنید

شبکه خبری زمان http://www.zamannews.ir/

 

 

نظرات بینندگان

ارسال نظر